Cadouri Corporate

Aveti nevoie de cadouri pentru firma? CadouriSelecte.ro va pune la dispozitie o gama larga de cadouri corporate pentru partenerii dumneavoastra – fie ei clienti, angajati sau furnizori. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, magazinul online cadouriselecte.ro va ofera si discount-uri substantiale in functie de valoarea  comenzilor efectuate.

Doriti sa faceti un cadou deosebit, nu doar o banala agenda cu  pix? Avem cadouri feng shui, cadouri pentru birou si cadouri pentru casa.

Conform specialistilor, cadourile corporate pot intari relatiile cu diferitii parteneri si pot contribui la campania dumneavoastra de branding. Un cadou corporativ este intotdeauna binevenit de cel care il primeste si va arata faptul ca sunteti multumiti de relatia dintre dumneavoastra si partener.

Aratati ca sunteti incantat de angajatii dumneavoastra prin daruirea de cadouri.

Daruiti doar cadouri corporative de Craciun si de Paste? Nu este un lucru rau, dar tineti cont ca, de Craciun si Paste, toate companiile ofera corporate gifts si este posibil ca darul dumneavoastra sa treaca neobservat. Nu trebuie sa asteptati o ocazie speciala pentru a va arata recunostinta.

Va asteptam sa ne contactati telefonic, sau prin email pentru aflarea grilelor de discount.