Anul cocosului de foc 2017

Anul cocosului de foc 2017
Produse pe pagină:
Sortare după:

Amuleta de pace impotriva conflictelor

Amuleta de pace impotriva conflictelor este un remediu feng shui pentru protectie impotriva Ste..

118,80Lei

Cocos auriu cu evantai si ametist

Cocos auriu cu evantai si ametist este o amuleta de protectie impotriva infidelitatii si care e..

118,80Lei

Breloc Feng Shui Cocos Auriu

Breloc Feng Shui Cocos Auriu - Despre Cocos se spune ca ajuta la mentinerea unui ochi deschis pentru..

58,80Lei 14,97Lei

Guru Rinpoche - Padmasambhava

Guru Rinpoche - Padmasambhava sau dupa cum este cunoscut in traditiile din Tibet drept al do..

478,80Lei

Stupa Vairocana, breloc de chei

Stupa Vairocana, breloc de chei este un remediu feng shui pentru Steaua Nenorocirii sau Galben ..

118,80Lei

Talisman pentru noroc de casatorie

Talisman pentru noroc de casatorie recomandat pentru persoanele aflate intr-o relatie, ce isi doresc..

178,80Lei 77,00Lei

2017 – Anul Cocosului de foc, in horoscopul chinezesc

Potrivit zodiacului chinezesc, 2017 este anul Cocosului de Foc, un an care incepe in 28 ianuarie 2017 (numit si Anul Nou Chinezesc sau Festivalul de Primavara din China) si care se incheie pe 15 februarie 2018. Oamenii nascuti in anul 1957 (31 ianuarie 1957 – 17 februarie 1958) sau 2017 (28 ianuarie 2017 – 15 februarie 2018) sunt in zodia Cocosului de Foc. Cei nascuti inainte de 31 ianuarie 1957 sau 28 ianuarie 2017, apartin semnului chinezesc al Maimutei de Foc. 

Caracteristici 2017, Anul Cocosului de Foc

In astrologia chinezeasca, 2017 este anul Cocosului de Foc, un an nu tocmai comod, care sta sub semnul noilor inceputuri si desteptarii spirituale si sufletesti. Succesele acestui an sunt conditionate de straduinte, perseverenta si rabdare. Fiind un semn al rasaritului, trezirii la viata si triumfului, anul 2017 promite sa fie un an al marilor reusite, cu conditia ca acestea sa fie precedate de multa munca si rabdare. 

Asadar, Anul Cocosului reprezinta un amestec de dreptate si judecata. Sunt favoritzate locurile de munca in administratia publica si privata, carierele militare sau locurile de munca in politie.

Personalitatea Cocosului de Foc

Cocosul este un semn care se afla pe locul al 10-lea, in randul animalelor, din zodiacul chinezesc. In cultura chinezeasca, Cocosul reprezinta fidelitate si punctualitate. Persoanele nascute in Anul Cocosului de Foc sunt frumoase, inimoase, muncitoare, curajoase, independente, pline de umor si oneste. Lor le place sa pastreze propria casa ingrijita si organizata. Pe de alta parte, acestia ar putea fi aroganti, persuasivi si salbatici. De asemenea, Cocosii pot sa admire lucruri sau persoane in mod orbeste.

Cocosul de Foc are capacitatea de a conduce si este inteligent, increzator, dar si nerabdator. De asemenea, fiind independent acorda o mare importanta intimitatii lui,  astfel incat nu ii place sa fie prea intim cu altii. In general, Cocosii de Foc au un conceput puternic pentru timp si sunt demni de incredere. Ei sunt temperati, dar se pot simti incomozi in cazul in care nu pot termina ceva la timp. 

Cocosul de Foc in cariera si bani

Cocosii de foc sunt intreprinzatori si intalnesc, de cele mai multe ori, succesul la varsta mijlocie. Iubesc mai mult munca provocatoare decat locurile de munca stabile, carora le fac fata usor. Acestia au scopul de a urmari dificultatile in viata si de a le depasi. De asemenea, sunt buni competitori la concursurile organizate la locul de munca, iar concurenta este arma esentiala din viata lor.

Cocosii de foc au noroc la bogatie. Cu toate acestea, nici o avere nu le va cadea din cer, ei vor trebui sa depuna eforturi pentru a atinge bogatia. Ei vor obtine rezultate bune, indiferent de locurile de munca pe care le aleg; Cocosii de foc au noroc rapid in bogatie si, de multe ori, au parte de recolte neasteptate. Sunt buni la gestionarea problemelor financiare. 

Anul 2017 este ocazia ideala pentru ca nativii acestei zodii chinezesti sa se faca remarcati atat de sefi, cat si de membrii echipei din care fac parte.

Cele mai bune locuri de munca pentru Cocosi

Cocosii sunt mai motivati decat alte animale din zodiacul chinezesc, sa faca din cariera o prioritate in viata lor. Cele mai bune alegeri de cariera pentru Cocosi sunt: prezentator de stiri, persoana de vanzari, proprietar de restaurant, hairstylist, asistent relatii publice, fermier, atlet, profesor, ospatar, jurnalist, scriitor de calatorie, dentist, chirurg, soldat, pompier, agent de paza si politist.

Cocosul de Foc in dragoste 

In ceea ce priveste dragostea, Cocosii de foc au o viata emotionala bogata, plina de culoare si romantism. Cu toate acestea, ei pot intalni obstacole, iar cocosii de foc de sex masculin au mai multe probleme decat femeile. Disputele pot aparea usor, in cupluri, ceea ce poate duce la aparitia problemelor emotionale. 

Daca esti singur, 2017 nu este cel mai potrivit an pentru a incepe o noua relatie. In ciuda tensiunii si dezechilibrului care domina in 2017, acest an este, in mod paradoxal, de bun augur pentru nunti. Nu trebuie sa uitam ca Rosu (culoarea elementului Foc) este culoarea traditionala a rochiei de mireasa din China si din alte tari asiatice.

Compatibilitati amoroase pentru Cocosi

Fiecare semn zodiacal are caracteristicile sale unice. Compatibilitatea in dragoste, a animalelor din zodiacul chinezesc, ia in considerare caracteristicile fiecarui animal in parte. Numai cei ale caror caracteristici se potrivesc bine pot deveni parteneri buni. Iata compatibilitatea Cocosului de Foc cu alte animale:

Cele mai bune relatii:  Bou sau Sarpe;

Cele mai slabe relatii: Sobolan, Iepure, Cal sau Porc.

Moda, decoratii si stil de viata

Pentru a echilibra fluxul energetic de timp, care iti poate oferi beneficii pentru o karma personala, este indicat sa purtati bijuterii si haine care sa respecte compozitia si culoarea elementului care ar trebui sa te reprezinte (unul dintre cele 5 elemente: Foc, Pamant, Metal, Apa sau Lemn). 

Aceste principii de echilibrare, cu privire la imbracaminte si accesorii, care sunt conectate la principiile Feng Shui, se aplica, de asemenea, si la design-ul interior de acasa si de la birou. In 2017, este foarte recomandat sa achizitionati obiecte ornamentale din teracota sau bijuterii ale caror culori sunt legate de elementul Pamant, cum ar fi sfaleritul galben sau maro sau chiar bratari de culoare sienna. 

Cu toate acestea, ar trebui sa tinem cont ca, pe parcursul anului 2017, trebuie sa evitam culoarea rosie la haine sau pietre pretioase (topaz rosu sau roz, rubin rosu si diamant rosu, granat, rodocrozit...), astfel incat sa nu alimentam focul care deja exista, in conflict direct cu metalul (elementul principal al semnului Cocosului de Foc). 

Ce ii aduce noroc Cocosului de Foc:

Numere norocoase: 5, 7 si 8;

Zile norocoase: 4 si 26 ale lunii, conform calendarului chinezesc;

Culori norocoase: auriu, maro, galben;

Flori norocoase: Gladiola, creasta de cocos;

Directii norocoase: Spre Sud, Sud-est;

Luni norocoase: a 2-a, a 5-a, si a 11-a, conform calendarului chinezesc.


Lucruri de evitat pentru Cocos:

Culoare care aduce ghinion: Rosu;

Numere cu ghinion: 1, 3 si 9;

Directii cu ghinion: Est;

Luni cu ghinion: a 3-a , a 9-a si a 12-a luna, conform calendarului chinezesc.