Magazin feng shui Bucuresti

Momentan, magazinul din strada Moinesti este INCHIS!

Toate livrarile in Bucuresti se vor efectua prin curier. Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0799.188.188 sau la mail: office@cadouri-selecte.ro

Sediul social / magazin: : Brasov, Str. Banatului nr. 11

 

 

 

Exista magazin Feng Shui in Bucuresti? Acum DA! Afla mai jos cum ajungi la noi:

Deoarece satisfacerea dorintelor clientilor nostri este prioritara pentru noi, si cei mai multi clienti din Bucuresti au dorit sa ridice de la sediul nostru produsele comandate, am decis sa ne deschidem portile pentru acestia. Astfel, am creat un showroom special doar pentru clientii nostri. 

Produsele ridicate din reprezentanta cadouriselecte.ro NU AU costuri de transport.

Adresa reprezentantei magazinului nostru este: Strada Moinesti, nr 2, bloc 135, apartament 6, parter. 

Magazinul este in apropiere de gura de metrou Gorjului, la 50 de metri de aceasta. 

Pentru cei ce vin cu masina personala dinspre centru pe Bulevardul Iuliu Maniu, trebuie sa faca stanga la Piata Gorjului pe Strada Moinesti spre Drumul Taberei, iar magazinul nostru se afla in primul bloc de pe partea dreapta la parter. Vecinii nostri, la parterul blocului sunt: AMA BEAUTY SALON si Cabinet Dentar. Daca veniti cu masina, se poate parca atat in fata blocului sau in parcarea din spatele acestuia. 

 In magazinul feng shui din Bucuresti se vor regasi o parte din produsele prezentate in magazinul online (www.cadouriselecte.ro). Daca doriti sa achizitionati produsele de pe site si sa ridicati comanda din showroon, bifati in momentul in care dati comanda pe site: Ridicati din reprezentanta.

Atentie!!!

>Nu toate produsele prezentate pe site sunt si in stocul din reprezentata. Depozitul nostru principal se afla intr-o alta locatie! 

Daca doriti sa ridicati in aceeasi zi comanda dumneavoastra este NECESAR sa ne contactati telefonic la numarul 0728591759 pentru a va confirma stocul. 

Pentru a va asigura ca magazinul este deschis intr-un interval dorit de dumneavoastra, trebuie neaparat sa ne contactati telefonic la numarul de mai sus!