Angelit

Angelit
Produse pe pagină:
Sortare după:

Bratara din pietre semipretioase - angelit

Bratara din pietre semipretioase - angelit are atasat un mic charm. Atentie: charm-ul difera de la o..

48,00Lei

Angelitul este o piatra destul de noua din categoria de cristale semipretioase, fiind descoperita in anul 1987 in Peru. Aceasta piatra se gaseste in diferite culori si nuante, precum:  alb, gri sau incolor, precum si albastru la violet. Cea mai intalnita culoare folosita in confectionarea bijuteriilor este insa albastru-gri. 
Albastrul reprezinta culoarea pentru prezent si este atribuita zodiei varsator. 
Varsatorul este vazut ca solicitantul de adevar, iar in cazut in care nu il primesc, trebuie sa incerce sa mearga mai departe, pentru ca in caz contrar, vor merge inapoi datorita temerilor si neincrederii. Angelitul este piatra care poate combate aceste temeri si va ajuta nativii zodiei varsator sa treaca peste aceste greutati. 

Angelitul este o piatra semipretioasa excelenta pentru echilibrarea energiilor, folosita pentru indrumare si sprijin, precum si pentru o conexiune psihica cu taramul angelic. Aceasta piatra era folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru calatorii astrale si cunostinte senzoriale. 

Fiecare din pietrele angelit cunoscute, albastru si albastru verzui, sunt asociate cu diferite forme de cumunicare astrala si nu numai. Angelitul turcoaz este folosit pentru intarirea parteneriatelor, atingerea obiectivelor si implinirea viselor. Angelitul acvamarin, ajuta purtatorii sa-si exprime opiniile in public si le ofera puterea de recunoastere a adevarului. Angelitul ajuta formarea de legaturi si comunicari telepatice intre doua sau mai multe persoane. Pietrele din cristal angelit, va ajuta sa descoperiti pacea interioara, starea de liniste sufleteasca si calm. Este o piatra ce exprima o stare de compasiune, mila si tandrete, fiind folosita adesea, pentru a atenua starile de suferinta. 

Angelitul, prin proprietatile sale metafizice, va alinia campurile energetice ale corpului cu cele ale psihicului si va ajuta in procesele de vindecare, atat fizic cat si psihic. Acesta va intineri zonele afectate sau bolnave ale purtatorilor si va oferi un camp de energie protectoare asupra zonelor in care este plasat. 
Angelitul este una din pietrele de lumina albastra, ce ajuta in calmarea starilor de furie si nervozitate. Acesta combate cruzimea, brutalitatea si poate fi folosit pentru atenuarea durerilor provocate de ulcer, gastrita sau arsuri solare. 

Pentru a pastra aceste caracteristici metafizice la o capacitate ridicata, este indicat sa tineti piatra sau cristalul de angelit sub un jet de apa o data pe luna aproximativ 10-15 minute si sa-l reincarcati la soare circa 2-3 ore.