Cuart roz

Cuart roz
Produse pe pagină:
Sortare după:

Colier cu pietre de cuart roz romb

Acesta este un colier select cu pietre naturale cuart roz romb.  Va fi cu siguranta un a..

39,00Lei

Colier cu pietre din cuart roz

Acesta este un colier cu pietre din cuart roz deosebit. Pietrele sunt asezate in urdine crescat..

34,80Lei

Colier din cuart fumuriu

Acesta este un colier select cu pietre naturale cuart fumuriu pietre ascutite.  Va fi cu..

54,00Lei

Cuart roz colier cu pietre

Acesta este un colier select cu pietre naturale cuart roz.  Va fi cu siguranta un acceso..

43,08Lei

Cuart roz colier pietre

Acesta este un colier select cu pietre naturale cuart roz.  Va fi cu siguranta un acceso..

41,40Lei

Culoarea cuat roz pal, care poate varia de la transparent la translucid, este cunoscut sub numele de cuart roz. Culoarea este un roz pulbere foarte palid si delicat. Transparent cuartul roz este foarte rar si este, de obicei atat de palid incat sa nu arate prea multa de culoare, cu exceptia pietrelor mari. Calitatea translucida a cuartului roz este mult mai disponibila si este folosit pentru margele, bratari, pandantive, coliere, cercei, bratari, etc.

Adesea numit Piatra Dragostei sau Piatra Inimii, este o bijuterie de iubire neconditionata, care se deschide la toate formele de dragoste, iubire de sine, dragostea de familie, dragoste platonica, iubire romantica. Acest cuart va oferi consolidarea corespunzatoare de dragoste in aproape orice situatie. In plus, este cunoscut pentru a reduce stresul, aduce fericire si liniste sufleteasca. 

Emotional cuartul aduce blandete, iertare, compasiune, bunatate si toleranta, precum si echilibrarea emotiilor, aducand astfel pacea si armonia interioara. Ridica stima de sine si sentimentul de auto-valoare. Ajuta echilibrarea emotiilor, vindeca ranile emotionale si traumele, chiar durerea, aducand pace si calm. Cuartul roz  elimina temerile, resentimentele si mania. Poate, de asemenea, vindeca si elibera traumele suferite in copilarie, precum neglijarea si lipsa de dragoste, in parte prin cresterea gradului de constientizare interioara. Acesta va poate ajuta in reconcilierea cu familia si alte cunostinte. Vina coplesitoare sau nerezonabila este eliminata de cuartul roz.

Fizic, cuartul roz este folosit pentru problemele de inima. Se spune ca ajuta sistemul circulator, rinichii, glandele suprarenale, plamanii, ficatul si inima, creste potenta si fertilitatea, protejeaza impotriva radiatiilor, amelioreaza durerile de cap, bolile de rinichi, migrene, disfunctiile sexuale, probleme ale sinusurilor, probleme de gat, depresia, viciile, durerile de urechi, reducerea ridurilor, problemele de splina.

Cuartul roz este o piatra excelenta in calmare pentru copii. Insa trebuie sa fiti atenti, astfel incat sa nu le introduca in gura si sa se innece cu ele. Va avea cu siguranta insa un efect de calmare si va degaja o energie vibranta de caldura si protectie asupra lor. 

Cuartul este o piatra intalnita in numeroase nuante si culori, printre care enumeram: cuartul cristalin(sau incolor), cuart fumuriu, cuart rutilat, cuart alb, cuart galben, cuart albastru.