Granat

Granat
Produse pe pagină:
Sortare după:

Colier cu granat fatetat

Acesta este un superb colier cu pietre semipretioase granat negru fatetate. Stralucirea acest..

43,20Lei

Colier cu pietre granat

Acesta este un superb colier cu pietre semipretioase granat negru. Stralucirea acestui colier..

34,80Lei

Colier cu pietre granat ovale

Acesta este un superb colier cu pietre semipretioase granat negru ovale. Stralucirea acestui coli..

39,60Lei

Colier cu pietre granat romb

Acesta este un superb colier cu pietre semipretioase granat negru in romb. Stralucirea acestu..

39,60Lei

Colier cu pietre rotunde din granat

Acesta este un superb colier cu pietre semipretioase granat negru rotunde. Stralucirea acestu..

39,00Lei

Granatul este o piatra cunoscuta si utilizata de mii de ani. In antichitate era purtata de razboinici si soldati si era considerata o piatra protectoare, un talisman impotriva mortii si a prejudiciilor. Era considerata aducatoare de victorie, pace, liniste si era folosita ca si piatra vindecatoare impotriva leziunilor si oprirea sangerarilor. 

Oferita ca si cadou, piatra semipretioasa de granat aducea loialitate si afectiune. Pentru persoanele care poarta aceste pietre, bratari, coliere, cercei, pandantive, trebuie sa fie atente la calitatea pietrelor, sa nu isi piarda luciul, pentru ca este un semn de pericol sau dezastru. Pietrele de granat furate, vor atrage ghinion si pericole catre hot si nu vor mai avea caracteristici pozitive pana in momentul in care se vor intoarce la proprietarul de drept. 

Granatul este piatra traditionala pentru luna ianuarie si este foarte eficienta pentru zodiile Scorpion, Capricorn si Berbec.

Din punct de vedere religios, se spune ca Noe a folosit un felinar cu piatra de granat pentru a conduce Arca lui prin intuneric. Granatele sunt gasite in bijuterii antice romane, egiptene si grecesti. Aceste pietre semipretioase, erau folosite de calatori pentru a le oferi protectie, fiind considerate talismane norocoase si pietre protectoare. 

In anul 1998 s-a descoperit un nou model de piatra ce isi schimba culoarea din rosu-roz spre albastru. Aceasta piatra este extrem de rara si se gaseste in Madagascar. La lumina zilei culoarea lor poate capata nuante de verde, bej, maro, gri si rar albastru, de la o culoare rosiatica sau violacee / roz in lumina incandescenta. 

Granatul este o piatra pentru dragoste, romantism si pasiune. Metafizic este folosit pentru a spori senzualitatea si sexualitatea. Acesta aduce ganduri pozitive si este un stimulator energetic.
Este o piatra excelenta pentru construirea increderii de sine, a puterii de manifestare publica, precum si a succesului profesional. In domeniul afacerilor, pentru a spori productivitatea si veniturile financiare, puneti 3 sau mai multe pietre de granat pe biroul dumneavoastra.
Pentru a elimina gandurile si visele rele, puneti o piatra granat sub perna inainte de a merge la somn. Pentru popularitate, purtati aceste pietre la gat prin pandantive, coliere, sau cercei si inele. Piatra de granat va ajuta la eliminarea depresiilor si va intari legaturile de prietenie.
Granatul este, de asemenea, o piatra benefica pentru protectia de energia negativa si pentru vindecarea spirituala. Traditia spune ca este o piatra benefica impotriva problemelor de sanatate precum bolile de inima si plamani.