Onix

Onix
Produse pe pagină:
Sortare după:

Bratara cu pietricele de Onix

Bratara cu pietricele de Onyx se potriveste tinutelor clasice, dar si moderne. In plus, &nbs..

16,80Lei

Bratara din pietre semipretioase - onix

Bratara din pietre semipretioase - onix are atasat un mic charm. Atentie: charm-ul difera de la o..

48,00Lei

Colier cu onix negru

Acesta este un colier cu pietre semipretioase onix negru. Cu siguranta un accesoriu necesar pen..

43,20Lei

Colier cu pietre de onix negru

Acesta este un colier cu pietre semipretioase onix negru rotunde. Cu siguranta un accesoriu nec..

51,60Lei

Colier cu pietre de onix negru romb

Acesta este un colier cu pietre semipretioase onix negru romb. Cu siguranta un accesoriu necesa..

42,00Lei

Colier cu pietre onix negru

Acesta este un colier cu pietre semipretioase onix negru. Cu siguranta un accesoriu necesar pen..

42,00Lei

Colier din onix negru

Acesta este un colier cu pietre semipretioase onix negru. Cu siguranta un accesoriu necesar pen..

43,80Lei

Colier onix alb si negru

Acesta este un colier cu pietre onix alb si negru. Un accesoriu ideal pentru doamne si domnisoa..

46,80Lei

Set colier bratara si cercei cu onix negru

Acesta este un splendid set din pietre naturale de onix negru, ce contine bratara, cercei si colier...

70,80Lei

Onix este piatra mistica pentru luna decembrie. De asemenea, este piatra de nastere pentru zodia Leu.  Onix este recomandat ca si piatra aniversara a 7 si 10 ani de casatorie. Ea are o textura fina si de culoare neagra, cu toate ca unele pietre onix afiseaza benzi albe sau panglici pe un fundal negru sau maro, iar acest model este cunoscut sub numele de sardonix.

Numele vine de la cuvantul grecesc onix, ce inseamna unghiile de un deget sau gheare. Legenda spune ca, intr-o zi in timp ce Venus dormea, Eros / Cupidon ii taie unghiile ei si a plecat cu decupaje imprastiindu-le pe teren. Pentru ca nici o parte a unui corp ceresc nu poate muri, zeii le-au transformat in piatra, care a devenit mai tarziu cunoscuta sub numele de onix.

Initial, aproape toate culorile translucide de la alb la maro inchis si negru au fost numite onix. Astazi, cand ne gandim la onix asociem de cele mai multe ori cuvantul cu negru pentru a o distinge de alte soiuri de onix care vin în alb, brun roscat, sau maro cu dungi. O varietate de onix, care este maro-roscat cu alb si rosu cu benzi usoare este cunoscut sub numele de sardonix.

Piatra onix este folosita ca si remediu pentru a creste regenerarea, fericirea, intuitia si instinctul. De asemenea este folosit pentru a diminua apetitul sexual si a elimina diferite dependente si obiceiurile neplacute.

Formele si moedelele diferite ce se regasesc in interiorul pietrei onix, au sugerat ca in interiorul pietrei este o imagine care spune o poveste. O piatra ce era folosita in antichitate pentru a spori activitatea psihicului deoarece erau stocate informatiile de la fostii purtatori ai pietrelor.

Onixul este o piatra ce va ofera putere, recomandata sportivilor in special si persoanelor aflate sub stres mental si emotional. Aceasta piatra va aduce un echilibru fizic si psihic asupra purtatorilor. Onixul este de asemenea o piatra recomandata pentru persoanele nestatornice, deoarece va ajuta sa va stabilizati. Este o piatra ce va consolida psihicul dumneavoastra, atunci cand vine vorba de diferite activitati in care sunteti implicat, marind increderea in sine a purtatorilor. 

Onix este o piatra cu diferite puteri de vindecare, ce trebuie pusa direct pe corpul sau purtata pe o perioada lunga de timp, deoarece   puterea de vindecare se dezvolta destul de lent. Este cunoscuta pentru a fi deosebit de utila cu boli de piele, vindecarea ranilor infectate, precum si infectiile fungice, inflamatii si chiar arsurile de soare.

Datorită faptului ca onixul are nevoie de un timp mai mare pentru a dezvolta o putere maxima, aceasta ar trebui sa fie pus sub un jet de apa rece o data pe saptamana, iar daca este utilizat pentru o perioada lunga de timp, acesta ar trebui sa fie plasate in pamant peste noapte o data pe luna. In acest mod, se va regenera si va mentine energia de vindecare la nivel maxim.