Dragon si Phoenix - Pentru dragoste si casatorie

Dragon si Phoenix - Pentru dragoste si casatorie
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dragon si Phoenix mari

 Va prezentam doua statueta ce infatiseaza cuplul Phoenix - Dragon. Dragonul reprezinta ..

88,00Lei

Dragonul este cel mai important simbol Feng Shui.

Dragonul reprezinta puterea, succesul, prosperitatea. Puterea si menirea dragonului sunt fermecatoare, dar in acelasi timp reale. Unii ar putea considera ajutorul pe care il ofera Dragonul Feng Shui doar un mit, dar multi asiatici cred in aceasta putere si tot mai multi utilizeaza Dragonul ca un remediu foarte util din multe puncte de vedere.

Dragonul Feng Shui incanta si stimuleaza imaginatia, el fiind unul din cele patru animale celeste si detine un loc foarte important in Feng Shui. Celelalte trei animale celeste sunt Broasca Testoasa, Tigrul Rosu si Phoenix-ul rosu. Deseori Dragonul este intalnit alaturi de Phoenix si simbolizeaza dragostea si prietenia.

Dragonul Feng Shui este simbolul clasic pentru Yang si denota virilitate, curaj si putere. Este generos si plin de energie. Devine un simbol foarte potent si puternic cand este amplasat in coltul de est al oricarei case sau camere, mai putin in dormitor.

Timp de mai multe generatii, in cultura occidentala, Dragonul Feng Shui a fost un simbol clasic de noroc, armonie, prosperitate si onoare. In antichitate, Imparatii Chinezi se considerau dragoni si simbolul dragonului putea fi folosit exclusiv doar de Ei. Se spune ca respiratia cosmica a Dragonului a dus la formarea Chi-ului universului.

Dragonul Feng Shui este al cincilea simbol din zodiacul chinezesc si reprezinta pamantul.

Dragonii sunt foarte utili pentru motivare si noroc in afaceri. Acestia genereaza prudenta si previziune si in acelasi timp protejeaza proprietarul lor de anii ce vor urma.

Tovarasii sai sunt: Maimuta, Sobolanul si Cocosul.

Adesea in multe picturi, statuete sau sclupturi Dragonul Feng Shui este infatisat tinand in gheare o perla sau o bila. Acest lucru reprezinta succesul in cariere si realizarea de bogatii.


Sfaturi de folosire a Dragonului Feng Shui pentru o viata mai buna.
- pentru cei ce doresc o cariera buna sau doresc realizari profesionale constante, puneti o figurina ce infatiseaza Dragonul cu Perla in Gheare pe biroul dumneavoastra, la locul de munca in partea de Est si norocul profesional va creste;

-pentu a aduce sanatate si armonie, plasati Dragonul in partea de est a camerei de zi;

-asezati un Dragon aproape de acvariu sau de o fantana pentru noroc si avansarea in cariera. Aceasta locatie este buna si daca cautati faima si recunoastere;

-Dragonii Feng Shui din metal ori decoratiunile cu Dragoni faciliteaza apararea in fata efectelor negative a deranjantelor Stele galbene 5 si Stele 2 negre. Stelele negre 2 este de asemenea considerate ca aducatoare de boala si deces. Steaua 5 galbena este o stea extrem de rea si instiga la conflicte, accidente si deces. Amplasarea unei statueste metalice ce infatiseaza Dragonul, va indeparta aceste energii negative. Un clopotel metalic cu 6 tuburi, eventual cu elementul Dragon este ideal pentru aceasta zona; -amplasati Dragonul intr-o zona din Nord. Aceasta pozitionare va fi benefica pentru cariera dumneavoastra;

-daca sunteti nascut in anul Dragonului, amplasati dragonul in partile de est de la serviciu sau pe masa de studiu pentru a spori norocul de avere;

-prin amplasarea Dragonului in partea de Nord-Vest a casei, acest lucra va aduce mentori, consilieri si camarazi puternici in viata dumneavoastra;

Lucruri importante de retinut:
-asezati Dragonul la nivelul ochilor sau chiar putin mai jos pentru a va asigura ca inca detinti controlul aspura acestuia. -numarul maxim de Dragoni ce sunt acceptati in casa este de maxim 5.

-nu asezati niciodata Dragonul Feng Shui in dormitorul dumneavoastra deoarece este un simbol Yang si nu poate fi amplasat unde este prezenta energie Yin. Acest lucru va genera o competitie si efectele benefice ce le-ar aduce Dragonul vor disparea.

-niciodata nu amplasati Dragonul in baie sau in toaleta deoarece apa de la toaleta si din baie este folosita pentru curatare si simbolizeaza apa necurata.

-nu amplasati Dragonul in Dulap sau in garaj.