Lebede Feng Shui

Lebede Feng Shui
Produse pe pagină:
Sortare după:

Set lebede feng shui din cristal

Acesta este un set de lebede feng shui din cristal.  Lebedele reprezinta in Feng..

20,40Lei

Ce simbolizeaza o pereche de lebede se poate observa cel mai bine in natura. Ele sunt pasari de apa, in stransa legatura cu apa, chiar avand cuiburile in apropierea apei si sunt aproape intotdeauna observate in perechi. Apa este un simbol de fluiditate, intuitie, visare, emotii sau creativitate.

Ca un atribut Afroditei (zeita dragostei), Lebedele simbolizeaza si castitatea.

Lebedele mai sunt asociate si cu Zeus, zeul ce s-a transformat intr-o lebada pentru a seduce-o pe Leda, frumoasa regina muritoare. Se spune ca Lebedele au zburat deasupra in ziua in care fiul lui Zeus si al lui Leda, Apollo s-a nascut si sunt adesea pictate ca tragand carul acestuia.

In traditia celta, Lebedele sunt asociate cu muzica, dragostea, puritatea si sufletul. Ele se pot metamorfoza si lua forma umana si si-au insusit elementele de apa, pamant si aer. Acestea pot fi intotdeauna recunoscute dupa lantul de aur sau de argint ce il poarta la gat.

Lebedele reprezinta in Feng Shui:

-dragostea,
-gratia,
-uniunea,
-puritatea,
-frumusetea,
-eleganta,
-parteneriatul.

Asezati o pereche de Lebede in dormitorul dumneavoastra si va veti asigura ca partenerul dumneavoastra va ramane fidel.

Amplasati o pereche de Lebede in sectorul Dragostei in cazul in care sunteti in cautarea iubirii si a partenerului si acestea va vor ajuta sa va atingeti scopul.