Rate Mandarine

Rate Mandarine
Produse pe pagină:
Sortare după:

Rate Mandarin caseta

 Acesta este un minunat set de Rate Mandarine ce au forma unei casete frumos pictate si lacu..

55,00Lei

Rate Mandarine

 Aceasta este o pereche de Rate Mandarin colorate. Ratele sunt simbolul dragostei eterne..

8,10Lei

Rate mandarine din bronz

Va prezentam ratele mandarine din bronz.  Ratele mandarin sunt folosite in special ca si r..

58,80Lei

Printre cele mai cunoscute simboluri Feng Shui ce intruchipeza dragostea, prieteniile si relatiile de casatorie sunt Ratele Mandarin, cunoscute in limba chineza ca Yuan-Yuang. Aceste creaturi magnifice si afectuase au fost venerate datorita modului perfect in care se afiseaza, simbolizand apropierea, fidelitatea si dragostea. In habitatul natural, Femela si Masculul de Rate Mandarine sunt mereu apropiate si foarte rar vor fi vazute una fara cealalta.

O legenda chineza spune ca daca sunt separate, Ratele Mandarin vor fi devastate. Le va fi dor de partenerul lor si vor muri de singuratate. In acelasi mod in care Ratele Mandarine se iubesc si isi apreciaza perechea, asa trebuie sa devina barbatul femeia in relatia lor.

In Feng Shui, Ratele Mandarin sunt de obicei folosite ca remediu pentru persoanele care sunt singure, in cautarea unui partener sau sunt ghinioniste cand vine vorba de dragoste.

Chiar si pentru cuplurile casatorite, Ratele Mandarine sun remedii foarte bune deoarece consolideaza relatia intre sot si sotie si de asemenea le ajuta sa atinga fericirea conjugala.

Se spune ca Ratele Mandarin permit detinatorului sa emita o energie chi pentru dragoste mai puternica, facandu-l pe acesta sa devina mai atragator si afectiv pentru partenerul sau.

In ceea ce priveste cuplurile casatorite, puternica energie chi de iubire asigurata de ratele mandarine va face ca dragostea lor sa devina eterna, ii pastreaza fericiti impreuna, facandu-I sa se iubeasca foarte mult.

Ratele mandarin, ca remediu pentru dragoste, devotament, noroc de casatorie si fidelitate trebuie plasate in coltul De Sud-Vest al dormitorului dumneavoastra. Acesta este coltul dragostei si al casatoriei;

Purtand o amuleta sau breloc cu Rate Mandarine, va va creste aura personala a dragostei.

Pentru a atrage iubirea si eventual casatoria, Ratele Mandarin trebuiesc amplasate cat mai aproape de patul din dormitor;