Testoasa Dragon

Testoasa Dragon
Produse pe pagină:
Sortare după:

Testoasa dragon din imitatie jad

Testoasa dragon ce sta pe un munte de avere, monede si pepite, iar pe spatele ei are un pui de br..

30,00Lei

Testoasa dragon cu pui pe spate din praf de jad

Testoasa dragon cu pui pe spate din praf de jad, asezata pe un munte de monede si pepite, simboli..

63,60Lei

Dragonul si Broasca testoasa sunt doua dintre cele patru animale celeste (Dragon, Testoasa, Tigru si Phoenix). De asemenea este o combinatie intre un animal celest si un animal adevarat.

In Feng Shui se considera ca Testosa Dragon este un element foarte puternic si poate fi utilizat de o persoana pentru cresterea individuala. Dragonul simbolizeaza energia pozitiva, bogatia si fertilitatea si se spune ca are o influenta pozitiva asupra oamenilor. Testoasa simbolizeaza eforturile depuse pentru indeplinirea unui obiectiv si pentru a atinge succesul.

Testoasa Dragon este un hibrid cu cap de Dragon si corp de Broasca Testoasa. De obicei pe parte dinspre spate a carapacei Testoasei Dragon se gaseste o testoasa mai mica, simbolizand norocul de descendenti. Ca sa fie o infatisare completa, statueta tine in gura o moneda chinezeasca.

Se spune ca Dragonul expira bunatate si sanatate pentru oameni si cara o energie ce simbolizeaza puterea de a face bine. Carapacea testoasei poarta secretul cerului si al pamanatului. Aceasta de fapt este un patrat magic si este ghidul vietii. Aceasta minunata combinatie intre Dragon si Testoasa poate fi folosita pentru a imbunatati relatiile, prin amplasarea unei bucati de panglica rosie in gura ei. Panglica albastra poate fi folosita in cazul in care aveti probleme de sanatate si doriti ca Testoasa Dragon sa va ajute.


Sfaturi pentru amplasarea Testoasei Dragon:
Pentru a creste puterea Testoasei Dragon, aceasta trebuie amplasata in zona de Nord a casei dumneavoastra sau la birou. Niciodata sa nu amplasati Testoasa Dragon in bucataria dumneavoastra sau in baie;

De asemenea nu amplasati acesti simbol direct in fata dumneavoastra pe birou;

Pentru a capata suport din partea colegilor sau a sefilor, amplasati acest simbol in spatele biroului dumneavoastra sau in spatele zonei in care va desfasurati activitatea. Testoasa Dragon va va proteja chiar de tradarile colegilor sau a sefilor;

Plasarea Testoasei Dragon in casa, va aduce un sentiment de siguranta pentru toti membrii familiei. Totodata ii protejeaza pe acestia de energia negativa ce ii poate afecta;

Testoasa Dragon poate fi un element decorativ deosebit si un cadou minunat, in special pentru cei care incep o noua actiune sau aventura in viata lor.