Afișez toate cele 40 de rezultate

Wu Lou – Remediu Feng Shui pentru sanatate
Wu Lou, cunoscut si ca tartacuta sau dovleacul nemuririi este unul dintre cele mai populare si puternice remedii pentru sanatate si longevitate, respectate si apreciate de marii maestrii Feng Shui. In antichitate, chinezii scobeau fructul de tigva, numit si tartacuta, apoi il uscau si il foloseau pentru a depozita apa sau bauturi medicinale special create pentru a le da calatorilor puterea de a continua drumurile lungi. Din acest motiv, Wu Lou poarta si denumirea de ”datator de viata” si este un simbol al sanatatii.
Unde trebuie asezat un Wo Lou in casa?
Folosit in mod traditional ca si remediu pentru Steaua 2, a sanatatii, este foarte important sa ai in casa un Wu Lou in coltul stelei 2, pentru a te apara si contracara energiile negative ce pot afecta sanatatea intregii familii. Pentru a afla unde este steaua 2 la tine in casa, vezi schema Stelelor Zburatoare aici →
In 2018 – Anul Cainelui de pamant, Wu Lou-ul Steaua 2 este in sectorul de vest al casei.
Daca Wu lou-ul se deschide, umple-l cu pamant de la una din florile din casa sau scrie pe o bucatica de hartie o matra de protectie si aseaza-o la interior. In cazul in care cineva din familia ta este bolnav, aseaza un Wu Lou pe o noptiera, langa pat, pentru a spori sansele vinderii. Atunci cand este reprezentat impreuna cu alte simboluri, precum Pasarea Garuda, Buddha al medicinei, Nodul Mistic, etc, energiile Wu Lou sunt potentate.
Este foarte important, ca pe langa, Wu Lou-ul din casa sa porti cu tine, in geanta, buzunar sau in masina, o amuleta cu Wu Lou pentru a te proteja de energiile negative si pentru a te feri de boli.