Remedii pentru Sanatate

Afișez 1 - 54 din 143 de rezultate

Remedii pentru sanate , remedii impotriva energiilor de boala.

Steaua 2 , energia de boala se afla anul acesta in sectorul de Sud, sectorul Calului.
Exista trei remedii principale pentru sanatate : WU LOU, PASAREA GARUDA si MEDICINE BUDDHA.

CE REPREZINTA WU LOU-ul  IN FENG SHUI

In cele mai vechi timpuri, Wu Lou-ul era utilizat pentru a stoca apa sau potiuni folosite in timpul calatoriilor si expeditiilor. Datorita roluluiWu Lou-ului de a mentine in viata calatorii, i-a fost dat numele de „datator de viata” si, prin urmare, a devenit un puternic simbol al starii bune de sanatate. De asemenea, se crede ca Wu Lou-ul contine elixir de sanatate, vitalitate si nemurire. In mitologia chineza. Prin urmare Wu Lou este un puternic remediu Feng Shui pentru a absorbi energiile negative din jurul nostru.Se mai numeste,.Tartacuta sau dovleacul nemuririi, este un simbol puternic traditional al longevitatii, sanatatii, prosperitatii si al abundentei. Forma Wu Lou-ului este considerata a fi o reprezentare  in miniatura a uniuni dintre cer si pamant. Amplasarea unui Wu Louin casa este considerata unul dintre cele mai bune remedii Feng Shui pentru sanatate. Multe zeitati precum Sau Sing Kung, Fuk Luk Sau, Li T’ieh Kuai, Cei 8 nemuritori si uneori Buddha Razand sunt reprezentati purtand acest minunat simbol al nemuriri.

CE REPREZINTA PASAREA GARUDA IN FENG SHUI

Este o pasare mitica , care atrage satatea fizica cat si mintala. Orice reprezentare a acestei pasari Garuda se poate folosi pe steaua 2 Steaua sanatatii
CE REPREZINTA MEDICNE BUDDHA IN FENG SHUI
Buddha  Medicine este de asemenea cunoscut si ca Buddha Tamaduitorul. Buddha medicinei este un simbol foarte cunoscut de sanatate, fericire si bucurie.
Inlatura energiile de boala si atrage sanatatea.
Se aseaza in loc vizibil si in fiecare an pe steaua cu energie de sanatate , steaua 2.
Ar trebui sa existe in fiecare casa, pentru a amplifica energiile de sanatate