Remedii feng shui pentrul anul 2021 - Zodia Bivol

Afișez 1 - 54 din 214 rezultate

Bivolul este conducatorul anului va avea un an foarte bun pe toate planurile , pentru ca in sectorul lui N-E este o energie de multiplicare a norocului, steaua 9 si in plus este conducatorul anului si il are de partea lui pe Tai Sui, dar trebuie sa gestioneze foarte bine aceasta energie. De aceea trebuie sa poarte o amuleta Tai Sui, un card Tai Sui sau sa aseze in casa lor o placheta Tai Sui, mai ales daca au in familie si alti membri care sunt afectati de aceasta energie, respectiv Dragon, Oaie sau Caine.

Dragostea pentru zodia Bivol se activeaza cu Remediu cu Floarea de piersic
De asemenea, ar trebui să purtați  Amuleta anuală pentru a profita de oportunitățile ascunse ale anului. Îmbunătățiți norocul puternic al mentorului cu Talismanul Gui Ren
Unul dintre remediile principale este Cardul cu Crucea de Pamant pentru Bivol
Viitoarea stea de prosperitate indică faptul că ar trebui să aveți o viziune pe termen lung.
Se recomanda remediu Amuleta cu testoasa neagra
Pentru cei care se stiu cu probleme de sanatate, lucrurile se vor ameliora dar ar trebui sa poarte un remediu pentru energiile de sanatate, Wu Lou,

Anul acesta pot avansa in cariera sau pot sa isi creasca bussines-ul. Energiile de prosperitate se pot amplifica cu Cifra 8 sau cu Placa cu cele 8 simboluri tibetane.

Pentru ca sectorul Bivolului este guvernat de steaua anuala 9 se recomanda un remediu din cele de mai jos, nu e nevoie de toate, este suficient unul:

Placa celor 9 Dragoni,

Placa cu cele 9 pasari Phoenix

Placa cu cei 9 pauni

Sabia cu cele 9 inele – taie multiplicarile negative

Remediu cu Vairocana

Este recomandat si Card de protectie pentru zodia Bivol si zodia Tigru , pentru sanatate, bani, familie, cariera, protectie la accidente, furturi si energii negative

Bivolul este prieten secret cu Sobolanul si aliati sai sunt Cocos si Sarpe, deci sunt bune Amuleta cu Zodia Sobolan (va va ajuta intotdeauna) si amuleta cu Aliatii zodiacali Cocos, Sarpe si Bivol.

Penru toate zodiile sunt remediile generale pentru fiecare energie in parte :

Pentru Sanatate ,Wu Lou, Pasarea Garuda sau Medicine Buddha, pentru prosperitate ,Cifra 8 sau Amuletele de prosperitate sau bunastare,Amuleta pentru atragerea abundentei si indeplinerea dorintelor cu piatra verde. Pentru steaua furturilor materiale si intelectuale, steaua 7 se recomanda Elefantul si Rinocer Albastru sau amuleta cu Kuan Kung. Pentru steaua 5  trebuie sa purtam Pagoda celor 5 elemente iar pentru Dragoste Ratele Mandarin, simbolul dubla fericire sau amuleta prieteniei. Pentru elevi si studenti avem amuleta invataturii iar pentru energie si forta de actiune avem amuleta de echilibrare a celor cinci elemente , calul Lung Ta sau o amuleta foarte complexa, aparuta anul acesta Amuleta cu 5 (cinci) bani pentru aducerea echilibrului si a sporului. O alta amuleta recomandata de maestri feng shui este Pecetea Pamanteasca si amuleta cu Dorje Drolo.

Toate zodiile ar trebui sa aiba urmatoarele amulete :
Amuleta Anului 2021- Amuleta cu bivol
Amuleta cu 10 silabe HUM – 10 HUM
Dragonul celest 2021

Abtibild cu Bivol – pentru activarea norocului Anual

Totodata este bine sa avem in casa placile de protectie si sa purtam cu noi cardurile feng shui

Ca remedii generale pentru casa mai sunt Tablourile Feng Shui si Abtibildele de protectie

Si nu in ultimul rand orice reprezentare a bivolului : Statueta cu bivol, amuleta cu bivol, stick-er cu bibol

Pentru alte informatii despre zodia D-voastra sau despre remedii va rugam sa ne sunati la 0749.69.81.59

Remedii feng shui pentrul anul 2021 – Zodia Bivol