Remedii feng shui pentrul anul 2021 - Zodia Caine

Afișez 1 - 54 din 218 rezultate

Remedii pentru zodia Cainelui
Cainele ca si mistretul vor avea un an foarte bun pe plan Financiar , pentru ca in sectorul lor N-V este o energie de prosperitate, bani si avere, steaua 8..
Pentru a amplifica aceasta energie buna le sun recomandate
Amuleta de succes si prosperitate cu 5 (cinci) monezi, Steaua,Amuleta -medalie pentru protectie, succes si victorie 2020, Amuleta pentru atragerea abundentei si indeplinerea dorintelor cu piatra verde, Amuleta -medalie pentru cariera – 2020, Amuleta -medalie pentru prosperitate – 2020 si Amuleta Banner-ul Victoriei
Dar cel mai important remediu ramane cifra 8 sau Amuleta cu cifra 8.
In sectorul de N-V este un surplus de energie YIN si este nevoie de Placa YANG sau Casa YIN
Pentru cei care se stiu cu probleme de sanatate, lucrurile se vor ameliora dar ar trebui sa poarte un remediu pentru energiile de sanatate, Wu Lou,
Anul acesta pot avansa in cariera sau pot sa isi creasca bussines-ul. Energiile de prosperitate se pot amplifica cu Cifra 8 sau cu Placa cu cele 8 simboluri tibetane.
Pentru a nu risipi in acest an ce am acumulat pana acum se recomanda Lacatul Banilor sau Amuleta de succes si prosperitate cu 5 (cinci) monezi.
Odata cu energia 8 vine si puterea de a decide, poti sa iei hotarari importante, dispar blocajele. Se recomanda amuleta Calul Lung Ta
Cainele este prieten secret cu Iepurele si aliati sai sunt Tigru si Calul, deci sunt bune Amuleta cu Zodia Iepure (va va ajuta intotdeauna) si amuleta cu Aliatii zodiacali Tigru, Cal si Caine.
Un remediu important care trebuie purtat de Caine este cardul cu AMITABHA,  protectoare a zodiei Caine si Mistret. Acesta se poarta toata viata , indiferent de anul in care ne aflam.
Penru toate zodiile sunt remediile generale pentru fiecare energie in parte :
Pentru Sanatate ,Wu Lou, Pasarea Garuda sau Medicine Buddha, pentru prosperitate ,Cifra 8 sau Amuletele de prosperitate sau bunastare,Amuleta pentru atragerea abundentei si indeplinerea dorintelor cu piatra verde. Pentru steaua furturilor materiale si intelectuale, steaua 7 se recomanda Elefantul si Rinocer Albastru sau amuleta cu Kuan Kung. Pentru steaua 5  trebuie sa purtam Pagoda celor 5 elemente iar pentru Dragoste Ratele Mandarin, simbolul dubla fericire sau amuleta prieteniei. Pentru elevi si studenti avem amuleta invataturii iar pentru energie si forta de actiune avem amuleta de echilibrare a celor cinci elemente , calul Lung Ta sau o amuleta foarte complexa, aparuta anul acesta Amuleta cu 5 (cinci) bani pentru aducerea echilibrului si a sporului. O alta amuleta recomandata de maestri feng shui este Pecetea Pamanteasca si amuleta cu Dorje Drolo.
Toate zodiile ar trebui sa aiba amuleta cu Dragon, Floare de Lotus si Sobolan asa numita Amuleta Anului  Totodata este bine sa avem in casa placile de protectie .
Pentru alte informatii despre zodia D-voastra sau despre remedii va rugam sa ne sunati la 0749.69.81.59