Remedii feng shui pentrul anul 2021 - Zodia Cocos

Afișez 1 - 54 din 218 rezultate

Remedii pentru zodia Cocos
Cocosul azecea zodie din Calendarul Chinezesc este cel care  ocupa sectorul de Vest, sector care are energia 9 , energia de Multiplicare a Norocului.
Cea mai importanta amuleta de anul acesta pentru cocos , amuleta pentru noroc si sansa. Este recomandata pentru cei ce vor sa deschida o afacere, un proiect nou.
Trezeste energia prosperitatii si a norocului. Pentru cei ce isi asuma riscuri, proiecte in afaceri cu un castig imediat sau intr-un timp scurt.
In secundar este afectat de energia Tai Sui. Trebuie sa poarte o amuleta Tai Sui, sau un card Tai Sui sau sa aseze in casa lor o placheta Tai Sui, mai ales daca au in familie si alti membri care sunt afectati de TaI Sui, respectiv Iepure, Sobolan, Cal sau Oaie.
Au energia BENEFICITATII MARI , au oportunitati pe plan financiar si in afaceri
Pentru a amplifica aceasta energie buna le sun recomandate
Amuleta de succes si prosperitate cu 5 (cinci) monezi, Steaua,Amuleta -medalie pentru protectie, succes si victorie 2020, Amuleta pentru atragerea abundentei si indeplinerea dorintelor cu piatra verde, Amuleta -medalie pentru cariera – 2020, Amuleta -medalie pentru prosperitate – 2020 si Amuleta Banner-ul Victoriei
Pentru a nu risipi in acest an ce am acumulat pana acum se recomanda Lacatul Banilor sau Amuleta de succes si prosperitate cu 5 (cinci) monezi
In sectorul lor incepe sa se simta surplusul de energie YIN si este nevoie de Placa YANG sau Casa YIN
Cocosul este prieten secret cu Dragonul si aliati sai sunt Sarpe  si Bivol, deci sunt bune Amuleta cu Zodia Dragon (va va ajuta intotdeauna) si amuleta cu Aliatii zodiacali oaie, Sarpe si Bivol.
Un remediu important care trebuie purtat de Cocos este cardul cu Acala,  protectoare a zodiei Cocos. Acesta se poarta toata viata , indiferent de anul in care ne aflam.
Penru toate zodiile sunt remediile generale pentru fiecare energie in parte :
Pentru Sanatate ,Wu Lou, Pasarea Garuda sau Medicine Buddha, pentru prosperitate ,Cifra 8 sau Amuletele de prosperitate sau bunastare,Amuleta pentru atragerea abundentei si indeplinerea dorintelor cu piatra verde. Pentru steaua furturilor materiale si intelectuale, steaua 7 se recomanda Elefantul si Rinocer Albastru sau amuleta cu Kuan Kung. Pentru steaua 5  trebuie sa purtam Pagoda celor 5 elemente iar pentru Dragoste Ratele Mandarin, simbolul dubla fericire sau amuleta prieteniei. Pentru elevi si studenti avem amuleta invataturii iar pentru energie si forta de actiune avem amuleta de echilibrare a celor cinci elemente , calul Lung Ta sau o amuleta foarte complexa, aparuta anul acesta Amuleta cu 5 (cinci) bani pentru aducerea echilibrului si a sporului. O alta amuleta recomandata de maestri feng shui este Pecetea Pamanteasca si amuleta cu Dorje Drolo.
Toate zodiile ar trebui sa aiba amuleta cu Dragon, Floare de Lotus si Sobolan asa numita Amuleta Anului  Totodata este bine sa avem in casa placile de protectie .
Pentru alte informatii despre zodia D-voastra sau despre remedii va rugam sa ne sunati la 0749.69.81.59