Remedii feng shui pentrul anul 2021 - Zodia Dragon

Afișez 1 - 54 din 215 rezultate

Dragonul ocupa sectoru de Sud Est, unde este o energie super buna, Steaua Favorabila a Norocului Divin si Succes,. Anul acesta Dragonii au multa inspiratie si Noroc.
E timpul sa treceti la actiune, nu ratati nici o oportunitate care vi se iveste.Se amplifica relatiile bune atat in familie cat si in bussines.
Pentru a amplifica aceasta energie buna le sun recomandate
Amuleta de succes si prosperitate cu 5 (cinci) monezi, Steaua,Amuleta -medalie pentru protectie, succes si victorie 2020, Amuleta pentru atragerea abundentei si indeplinerea dorintelor cu piatra verde, Amuleta -medalie pentru cariera – 2020, Amuleta -medalie pentru prosperitate – 2020 si Amuleta Banner-ul Victoriei
Pentru cei care se stiu cu probleme de sanatate, lucrurile se vor ameliora dar ar trebui sa poarte un remediu pentru energiile de sanatate, Wu Lou,
Anul acesta pot avansa in cariera sau pot sa isi creasca bussines-ul. Energiile de prosperitate se pot amplifica cu Cifra 8 sau cu Placa cu cele 8 simboluri tibetane.
Se mai poarta Amuleta Activatorul Divin si Amuleta cu Sigiliul Pamantului sau pecetea pamanteasca
Tot ce planificati acum va fi benefic in viitor
Se recomanda si Card de protectie pentru zodia Dragon si zodia Sarpe, pentru sanatate, bani, familie, cariera, protectie la accidente, furturi si energii negative
Dragonul este prieten secret cu Cocosul si aliati sai sunt Sobolan si Maimuta, deci sunt bune Amuleta cu Zodia Cocosului (va va ajuta intotdeauna) si amuleta cu Aliatii zodiacali Sobolan, Maimuta si Mistret.
Penru toate zodiile sunt remediile generale pentru fiecare energie in parte :
Pentru Sanatate ,Wu Lou, Pasarea Garuda sau Medicine Buddha, pentru prosperitate ,Cifra 8 sau Amuletele de prosperitate sau bunastare,Amuleta pentru atragerea abundentei si indeplinerea dorintelor cu piatra verde. Pentru steaua furturilor materiale si intelectuale, steaua 7 se recomanda Elefantul si Rinocer Albastru sau amuleta cu Kuan Kung. Pentru steaua 5  trebuie sa purtam Pagoda celor 5 elemente iar pentru Dragoste Ratele Mandarin, simbolul dubla fericire si amuleta prieteniei. Pentru elevi si studenti avem amuleta invataturii iar pentru energie si forta de actiune avem amuleta de echilibrare a celor cinci elemente , calul Lung Ta sau o amuleta foarte complexa, aparuta anul acesta Amuleta cu 5 (cinci) bani pentru aducerea echilibrului si a sporului. O alta amuleta recomandata de maestri feng shui este Pecetea Pamanteasca si amuleta cu Dorje Drolo.
Toate zodiile ar trebui sa aiba amuleta cu Dragon, Floare de Lotus si Sobolan asa numita Amuleta Anului  Totodata este bine sa avem in casa placile de protectie .
Pentru alte informatii despre zodia D-voastra sau despre remedii va rugam sa ne sunati la 0749.69.81.59
Remedii feng shui pentrul anul 2021 – Zodia Dragon