Remedii feng shui pentrul anul 2021 - Zodia Iepure

Afișez 1 - 54 din 210 rezultate

Iepurele, zodia care ocupa sectorul de Est este din pacate cea mai afectata zodie anul acesta.
In acest sector cade steaua 5 de Galben, steaua accidentelor si a dezastrelor. Remediul princpal pe care trebuie sa il poarte este Pagoda celor cinci elemente sub orice forma, card cu pagoda, Amuleta cu Pagoda si silaba OM, Amuleta cu Pagoda celor cinci elemente sau Pagoda in casa
Sunt afectati si de energia Tai Sui , ceea ce poate sa ii ajute putin dar si sa le produca pagube, de aceea trebuie sa poarte o amuleta Tai Sui, un card Tai Sui sau sa aseze in casa lor o placheta Tai Sui, mai ales daca au in familie si alti membri care sunt afectati de TaI Sui, respectiv Sobolan, Cal, Oaie sau Cocos.
E bine anul acesta sa stea linistiti sa nu riste, sa nu nceapa proiecte mari. Le este recomandata Amuleta cu Sigiliul Pamantului sau pecetea pamanteasca pentru ai tine cu picioarele pe pamant.
Pe planul sanatatii  pot aparea ceva probleme din cauza energiei cinci din sectorul Iepurelui si se recomanda Pagoda celor cinci elemente
Este recomandat si Card de protectie pentru zodia iepure , pentru sanatate, bani, familie, cariera, protectie la accidente, furturi si energii negative
Iepurele este prieten secret cu Cainele si aliati sai sunt Oaia si Mistret, deci sunt bune Amuleta cu Zodia Caine (va va ajuta intotdeauna) si amuleta cu Aliatii zodiacali Iepure, Oaie si Mistret.
Penru toate zodiile sunt remediile generale pentru fiecare energie in parte :
Pentru Sanatate ,Wu Lou, Pasarea Garuda sau Medicine Buddha, pentru prosperitate ,Cifra 8 sau Amuletele de prosperitate sau bunastare,Amuleta pentru atragerea abundentei si indeplinerea dorintelor cu piatra verde. Pentru steaua furturilor materiale si intelectuale, steaua 7 se recomanda Elefantul si Rinocer Albastru sau amuleta cu Kuan Kung. Pentru steaua 5  trebuie sa purtam Pagoda celor 5 elemente iar pentru Dragoste Ratele Mandarin, simbolul dubla fericire sau amuleta prieteniei. Pentru elevi si studenti avem amuleta invataturii iar pentru energie si forta de actiune avem amuleta de echilibrare a celor cinci elemente , calul Lung Ta sau o amuleta foarte complexa, aparuta anul acesta Amuleta cu 5 (cinci) bani pentru aducerea echilibrului si a sporului. O alta amuleta recomandata de maestri feng shui este Pecetea Pamanteasca si amuleta cu Dorje Drolo.
Toate zodiile ar trebui sa aiba amuleta cu Dragon, Floare de Lotus si Sobolan asa numita Amuleta Anului  Totodata este bine sa avem in casa placile de protectie .
Pentru alte informatii despre zodia D-voastra sau despre remedii va rugam sa ne sunati la 0749.69.81.59
Remedii feng shui pentrul anul 2021 – Zodia Iepure