Remedii feng shui pentrul anul 2021 - Zodia Oaie/Capra

Afișez 1 - 54 din 209 rezultate

Oaie sau Capra este zodia care  ocupa sectorul de Sud-Vest, sector care are energia 4 , energia de Dragoste , Armonie si energia de invatatura.
In secundar este afectata de energia Tai Sui. Trebuie sa poarte o amuleta Tai Sui, sau un card Tai Sui sau sa aseze in casa lor o placheta Tai Sui, mai ales daca au in familie si alti membri care sunt afectati de TaI Sui, respectiv Iepure, Sobolan, Cal sau Cocos.
Sunt foarte bine aspectati pe partea de relatii, in familie, la relatiile de la servici si in bussines, in parteneriate , Aceasta energiie o putem amplifica cu amuleta cu mar rosu.
Totodata este un an bun pentru casatorie, sau gasirea unui partener. Se folosesc remediile Rate Mandarin.
Un an bun pentru elevi si studentii nascuti in aceasta zodie, vor avea succes la examene si li se recomanda amuleta cu cele 7, 9 sau 13 nivele ale invataturii, amuleta invataturii sau pentru cei mici Globul de cristal .
O veste buna , au oportunitati pe plan financiar si in afaceri
Pentru a amplifica aceasta energie buna le sun recomandate
Amuleta de succes si prosperitate cu 5 (cinci) monezi, Steaua,Amuleta -medalie pentru protectie, succes si victorie 2020, Amuleta pentru atragerea abundentei si indeplinerea dorintelor cu piatra verde, Amuleta -medalie pentru cariera – 2020, Amuleta -medalie pentru prosperitate – 2020 si Amuleta Banner-ul Victoriei
Pentru a nu risipi in acest an ce am acumulat pana acum se recomanda Lacatul Banilor sau Amuleta de succes si prosperitate cu 5 (cinci) monezi
Oaia este prieten secret cu Calul si aliati sai sunt Mistretul si Iepurele, deci sunt bune Amuleta cu Zodia Cal (va va ajuta intotdeauna) si amuleta cu Aliatii zodiacali oaie, Mistret si Iepure.
Un remediu important care trebuie purtat de oaie este cardul cu zeita Vairocana, zeita protectoare a zodilor oaie si Maimuta. Acesta se poarta toata viata , indiferent de anul in care ne aflam.
Penru toate zodiile sunt remediile generale pentru fiecare energie in parte :
Pentru Sanatate ,Wu Lou, Pasarea Garuda sau Medicine Buddha, pentru prosperitate ,Cifra 8 sau Amuletele de prosperitate sau bunastare,Amuleta pentru atragerea abundentei si indeplinerea dorintelor cu piatra verde. Pentru steaua furturilor materiale si intelectuale, steaua 7 se recomanda Elefantul si Rinocer Albastru sau amuleta cu Kuan Kung. Pentru steaua 5  trebuie sa purtam Pagoda celor 5 elemente iar pentru Dragoste Ratele Mandarin, simbolul dubla fericire sau amuleta prieteniei. Pentru elevi si studenti avem amuleta invataturii iar pentru energie si forta de actiune avem amuleta de echilibrare a celor cinci elemente , calul Lung Ta sau o amuleta foarte complexa, aparuta anul acesta Amuleta cu 5 (cinci) bani pentru aducerea echilibrului si a sporului. O alta amuleta recomandata de maestri feng shui este Pecetea Pamanteasca si amuleta cu Dorje Drolo.
Toate zodiile ar trebui sa aiba amuleta cu Dragon, Floare de Lotus si Sobolan asa numita Amuleta Anului  Totodata este bine sa avem in casa placile de protectie .
Pentru alte informatii despre zodia D-voastra sau despre remedii va rugam sa ne sunati la 0749.69.81.59