Cele Trei Ucideri – Remedii Feng Shui 2018

Cele Trei Ucideri – Remedii Feng Shui 2018
Produse pe pagină:
Sortare după:

Breloc Feng Shui cu Stupa Boudhanath

Breloc Feng Shui cu Stupa Boudhanath - Acest breloc de chei feng shui ofera o replica minunata ..

98,00Lei

Stupa Boudhanath Remediu Feng Shui Prosperitate si Noroc

Stupa Boudhanath Remediu Feng Shui Prosperitate si Noroc - Acest obiect chei feng shui ofera o repli..

681,00Lei

Crezi ca treci printr-o faza proasta in viata? Sunt accidentele, pierderile financiare sau obstacolele din calea cresterii un mod constant in viata ta in acest an? In cazul in care raspunsul este “Da”, ai putea fi sub influenta celor trei ucigasi ingrozitori sau “San Sha” – o combinatie de trei “Sha” si anume Anul Sha, Jaful Sha si Dezastrul Sha. Impedimentele care te-au intors pot fi cauzate de Anul Sha; pierderile financiare ar putea fi cauzate de Jaful Sha, iar accidentele frecvente si neajunsurile ar putea fi din cauza Dezastrului Sha.

Cei trei ucigasi va pot lovi casa sau biroul din oricare din cele patru directii, in functie de an. Acest fenomen atinge in fiecare an alte directii ale casei sau biroului vostru. Este important sa aflati anual daca cei trei ucigasi au lovit un spatiu folosit frecvent, cum ar fi intrarea, dormitorul, sau zona de birouri, de exemplu. Apoi, puteti atenua amploarea daunelor cauzate de acest eveniment prin pastrarea unui remediu Feng Shui in acel loc. La fel daca semnul vostru zodiacal este lovit in acest an.

Cele Trei Ucideri reprezinta o energie negativa, care afecteaza in fiecare an alte directii pe busola. In Feng Shui-ul Stelelor Zburatoare, numele de Trei Ucideri se manifesta sub forma a trei ghinioane majore: boli, pierderea persoanei iubite, si pierderi de bani.

In anul 2018 – Anul cainelui de pamant – cele Trei Ucideri afecteaza Nordul. Acest lucru indica faptul ca aceste zona nu trebuie activata sau deranjata sub nicio forma. Activitatile specifice care ar trebui evitate, in mod constant, includ activitati de renovare si restaurare. In caz contrar, urmarirea acestor activitati pot provoca efecte adverse asupra proprietatii in sine si asupra persoanelor care locuiesc in ea. Daca sectorul cu Cele trei ucideri este deranjat din greseala, va puteti astepta la eventuale consecinte negative care includ accidente si neajunsuri, precum si jafuri, pierderi de avere, probleme si necazuri persistente.

In anul 2018, cele mai populare Remedii Feng Shui impotriva celor Trei Ucideri sunt: Caini Fu, Pi Yao, Cele Trei Chin Lin, Ksitigharba, Cei trei gardieni ceresti sau divini (Piyao, Chi Lin si Fu Dog), Sabie cu monede si Stupa Feng Shui. Purtati cu voi un remediu feng shui cum ar fi un breloc cu Cei Trei Gardieni Ceresti daca dormitorul, intrarea principala, semnul zodiacal, sau biroul este afectat. Nu uitati ca nu trebuie sa efectuati lucrari de reparatii sau restaurari in zona afectata pentru a nu declansa efectele daunatoare ale energiei celor Trei Ucideri si a nu crea probleme pentru oamenii din casa voastra.

In Anul 2018, zodiile care sunt afectate de catre Cele Trei Ucideri sunt: Sobolan, Bou, si Mistret.

In incheiere, va lasam cateva reguli importante Feng Shui pentru a inlatura energia negativa a celor Trei Ucideri in Anul Cainelui 2018:

1. Pentru a nu deranja prin zgomot zona de Nord nu trebuie sa faceti renovari, sapaturi, sa aveti certuri, sau sa porniti muzica galagioasa.

2. In mod ideal, veti sta cu fata inspre directiile nord-vest, nord-est, si nord, pentru a le putea tine sub control.

3. Nu este permisa asezarea cu spatele inspre directiile nord-vest, nord-est, si nord.