Chi Lin Feng Shui

Chi Lin Feng Shui
Produse pe pagină:
Sortare după:

Chi Lin din praf de jad pe suport

Chi Lin din praf de jad pe suport, simbolizand un puternic element de protectie in practicile feng s..

62,40Lei

Set Chi Lin

Acesta este un set de Chi Lin feng shui. Potrivit folclorului Chi Lin, Qi Ling sau Kei Loon, ..

32,40Lei

Set chi lin color pe soclu

Acesta este un set cu chi lin color pe soclu.  Potrivit folclorului Chi Lin, Qi Ling sau K..

44,40Lei

 

Corpul de cal si capul de dragon, este o combinatie unica ce cuprinde calitatile acestor animale de bun augur.

Potrivit folclorului chinezesc, Chi Lin sau Kei Loon, au fost gardieni la portile cerului, pentru a preveni intrarea raului. In antichitate marii imparati din China amplasau Chi Lin pe birourile lor, alaturi de timbre importante si sigilii. Acesta este motivul pentru care astazi Chi Lin este folosit de multe unitati mari(precum hoteluri sau cazinouri), pentru a atrage bogatia si a promova statutul de mare.

Unele din simbolurile regale pe care le detin in Feng Shui sunt puterea, aspiratiile inalte, competitivitatea, bunastarea si determinarea. Chi Lin datorita capului de dragon, elibereaza Chi cosmic, care atrage succesul, viata lunga si inteligenta, iar corpul de cal il face sa fie foarte loial stapanului.

Acestia sunt recomandati sa fie folositi in pereche si se gasesc de obicei pe un pat de avere(monede, pepite, lingouri) pentru a descrie prosperitatea pe care o ofera. Solzii de crap de pe spate, servesc de asemenea, sa atraga bogatia in locuinta sau biroul  dumneavoastra, deoarece crapul este simbolul abundentei in Feng Shui.

Chi Lin sunt animale uimitoare si se spune ca daca se uita in ochii proprietarului, vor atrage asupra lui abundenta, bucurie si noroc. Daca amplasati aceste animale de bun augur la birou, in scurt timp veti culege recompensele pe care le atrag si veti beneficia de o protectie impotriva energiilor negative.

Exista mai multe moduri in care Chi Lin poate fi folosit in practicile Feng Shui:

  1. Daca usile principale sunt opuse scarilor rulante sau liftului, este indicat sa amplasati o pereche de Cji Lin pe laturile exterioare. Aceasta va servi ca si remediu Feng Shui pentru a incetini fluxul de chi negativ ce poate deveni daunator daca nu este controlat.
  2. Afectiunile celor 3 crime anuale, creatorul de lupte, furtuni si procese, pot fi evitate prin amplasarea a 3 statuete Chi Lin in sectoarele afectate ale locuintei.
  3. Pentru a asigura protectia membrilor familiei care nu locuiesc cu dumneavoastra, amplasati o statueta Chi Lin in sectorul de Est al locuintei, cu fata catre intrarea in locuinta.
  4. Pentru a culege recompensele materiale, amplasati o statueta in bucatarie, birou sau oriunde la locul de munca, cu fata catre intrarea principala.
  5. Potrivit formulei bagua, sectorul de Nord este aducatorul norocului de cariera. Din acest motiv amplasarea acestei statuete in acest sector al locuintei sau la locul de munca, va aduce un noroc in cariera dumneavoastra, sau promovarea mult asteptata. Pentru cei implicati in munca pe teren, politica, acest simbol va fi foarte eficient.

Ce trebuie stiut si un aspect foarte important, este sa nu tineti statueta Chi Lin prea aproape sau cu fata spre dumneavoastra in mod constant.