Mar Feng Shui

Mar Feng Shui
Produse pe pagină:
Sortare după:

Copacel cu mere

Acesta este un copacel din jad cu mere. In feng shui marul simbolizeaza romantismul, dragoste..

39,60Lei

Talismanul fericirii si pacii - mar cu porumbel

Talismanul fericirii si pacii - mar cu porumbel, recomandat de catre maestrii feng shui in special p..

178,80Lei 78,00Lei

In feng shui marul simbolizeaza romantismul, dragostea, recunostinta si armonia in familie. Marul semnifica 'rodul pacii' in chineza si este ingredientul principal pentru relatii, familie, armonie, sanatate si bogatie. Aceasta este caseta marul dorintei, din bronz si decoratiuni din sidef. Umpleti acest mar cu dorinte si bijuterii, pentru a atrage noroc in cariera, bogatie, casatorie. Amplasati acest mar pe masa din sufragerie sau dormitor, pentru a spori chi-ul care sporeste norocul. Puteti folosi, de asemenea, acest mar, ca si caseta pentru depozitarea bijuteriilor, cristalelor, iar in acel moment, marul se va transforma intr-un vas de prosperitate ce va atrage bogatia si prosperitatea in locuinta dumneavoastra.  

Iata cateva indicii despre zonele potrivite pentru amplasarea acestei casete cu mar feng shui in locuinta dumneavoastra pentru a atrage beneficiile lui in viata dumneavoastra.

In primul rand trebuie sa scrieti dorinta pe o hartie si sa o puneti sub el, sau pentru noroc de casatorie, puneti poza iubitului sub el. 

- Amplasati marul in zona de sud-vest sau in dormitor, pentru a atrage si intineri energia dragostei. Cu ajutorul acesteia se va crea dorinta de dragoste si iubire si va va ajuta sa gasiti partenerul potrivit pe termen indelungat.

- Amplasati marul in zonele unde apar mereu certuri si divergente in familie, pentru a dizolva energia negativa. 

- Pentru adeptii teoriei celor 8 case, amplasati marul feng shui in directia personala kua de est-vest, pentru a spori norocul in dragoste. Amplasarea marului in aceasta directie, va deschide chakra coroanei pentru a atrage energia de dragoste alaturi de dumneavoastra. 

 

Pentru a spori norocul de avere, iata cateva zone in care puteti amplasa caseta mar feng shui in locuinta dumneavoastra. Aceasta nu numai ca va atrage norocul de avere asupra dumneavoastra, dar va si proteja averea existenta pentru a nu fi pierduta. 

- Amplasati caseta mar feng shui plina cu bijuterii in zona de avere din casa, birou, depozit in special in coltul de sud-vest pentru a activa si spori norocul de avere. 

- Amplasati caseta mar feng shui plina cu bijuterii la intrarea in locuinta, pentru a invita si primi bogatia si chi-ul de avere. 

- Amplasati aceasta caseta mar feng shui cu bijuterii pe birou sau la magazin pentru a atrage mai multe vanzari si pentru a spori incasarile.  

- Amplasati caseta mar feng shui cu bijuterii sau bani in zona de nord-vest pentru a spori norocul de sprijin financiar sau de a gasi bani. 

 

Acest mar poate fi un cadou potrivit pentru familie, un bun cadou de nunta sau zile de nastere.