Pesti Feng Shui

Pesti Feng Shui
Produse pe pagină:
Sortare după:

Amuleta aurie cu pesti norocosi cu monede si nod mistic

Amuleta  aurie cu pesti norocosi. Crapul este, inca din cele mai vechi timpuri, pestele Feng..

5,88Lei

Crapi cu poarta dragonului

 Crapul este puternic, perseverent si rezistent. In Feng Shui, doi crapi reprezinta bogatie ..

25,20Lei

Peste Arowana

Va prezentam o frumoasa statueta ce infatiseaza frumosul Peste Arowana pe monede si pepite. ..

30,80Lei

Crapul este, inca din cele mai vechi timpuri, pestele Feng Shui traditional.

Pe Fluviul Galben, la Hunan este o cascada numita Poarta Dragonului.

Se spune ca daca un crap reuseste sa sara peste Poarta Dragonului, acesta se va transforma in Dragon.

In fiecare an, in cea de-a treia luna de primavara, crapii inoata dinspre mare si se aduna intr-un numar foarte mare la baza cascadei.

Se spune ca numai un numar de maxim saptezeci de crapi pot sari peste Poarta Dragonului intr-un an.

Atunci cand primul crap reuseste sa sara, ploile incep sa cada din abundenta. Legenda Crapilor ce sar peste Poarta Dragonului a devenit atat de faimosa incat se spune ca: "Un student care se confrunta cu examene este ca un crap ce incearca sa sara peste Poarta Dragonului".

Hunan nu este singurul loc unde acest lucru se intampla. Multe alte cascade din China poarta numele Poarta Dragonului si despre multe din acestea se spune acelasi lucru.

Intr-o alta perioada, pestele si dragonul au fost din nou asociati, de aceasta data prin intermediul unor bastoane de lemn in forma de peste ce atarna in salile de mese din templele Chan (Zen). Aceste bastoane au fost folosite pentru a lovi un clopot mare, o actiune ce ar fi reprezentat transformarea unui peste intr-un dragon.

Aceasta legenda a facut crapul un simbol de perseverenta, rezboinic si al succesului litarar si scolar. Din aceasta legenda au evoluat diverse ritualuri, care, peste timpuri au devenit o parte din traditia care s-a putut observa la familiile nobile din China.

Crapul rareori nu reuseste ceea ce isi propune. Daca doriti ca copiii sa exceleze in examene si sa aiba cariere infloritoare, se pot creste crapi in interiorul sau exteriorul casei.

Daca intentionati sa tineti pesti in iaz in exteriorul casei, in primul rand trebuie sa-I protejati de pradatori. Apoi, maestrii Feng Shui afirma ca este mai bine sa aveti iazul in partea stanga a usii principala. Daca iazul este pe partea dreapta, se pot acumula averi dar relatiile din cadrul gospodariei pot avea de suferit. In interiorul iazului puteti adauga si o statueta ce infatiseaza Crapi Feng Shui sau Crap deasupra Portii Dragonului.

Daca nu aveti posibilitatea de amenajare a unui iaz, puteti achizitiona o reprezentare a Crapului-Dragon Feng Shui, fie statueta sau diferite picturi si o puteti amplasa deasupra usii de la intrarea in casa.

Prezenta unui Crap-Dragon deasupra usii sugereaza faptul ca deveniti un dragon plin de forta, determinare si curaj de fiecare data cand iesiti pe aceasta usa. Ca prin farmec va veti simti ca si cum ati preluat atributele unui puternic dragon.

Imaginea Crapului-Dragon este deosebit de buna pentru cei care doresc sa urce pe scara ierarhica in societate sau la serviciu sau pentru cei care urmeaza o cariera militara si doresc sa promoveze.


Cum se amplaseaza Crapul Feng Shui:

- Daca aveti cascade, acvarii sau iazuri in casa sau in afara casei, puteti amplasa un Crap sau o pereche de Crapi in interiorul acestora.(Trebuie sa verificati daca materialul din care este confectionata statueta este rezistent la apa si inainte sa o introduceti in acvariu, aceasta trebuie spalata bine si uscata la soare.)

-Crapul este foarte util pentru persoanele influente, pentru manageri dar si pentru angajatii care doresc sa se dezvolte pe plan profesional si cauta noi oportunitati de afaceri;

-pentru a intari o casatorie, a o face mai stabila, plina de fericire si armonie, amplasati Crapii Deasupra Portii Dragonului in Sectorul personal al dragostei;

-daca doriti avansarea profesionala, amplasati un Crap sau o pereche de Crapi in sectorul de Nord al biroului dumneavoastra de la locul de munca;

-pentru a spori efectele acestui remediu feng shui pentru abundenta, puteti pune langa o statueta ce infatiseaza Crapul lingouri de aur, monede si pepite. Acest lucru va face Crapul sa inoate cu dumneavoastra si sa va ghideze spre activitati noi ce va vor aduce bunastare;

-oriunde veti dori sa amplasati Crapul Feng Shui in casa dumneavoastra, acesta va aduce familiei dumneavoastra fericire si noroc bun;

-pentru elevi sau studenti amplasati Crapi Deasupra Portii Dragonului in sectorul de Nord-Est, sectorul educatiei, de pe biroul elevului. Acest lucru va asigura perseverenta si determinare si va duce la rezultate mult mai bune si la sporirea inteligentei si a bunului simt.