Ru Yi - Sceptrul Puterii

Ru Yi - Sceptrul Puterii
Produse pe pagină:
Sortare după:

Ru Yi imitatie de jad mic

 Va prezentam un Ru Yi -  Sceptrul puterii din imitatie de jad  ce la un capat are un..

8,40Lei

Ru yi mare de imitatie de jad

 Va prezentam un frumos Ru Yi - Sceptrul puterii din imitatie de jad de care atarna un nod m..

44,40Lei

Ru Yi metalic

Ru yi din metal - sceptrul puterii cu pietre rubine decorat pe ambele capete. Ru Yi sau Sceptrul ..

39,60Lei 18,00Lei

Ru Yi a devenit un simbol al abundentei si al bogatiei inca din cele mai vechi timpuri, deoarece era purat de puternicii oficiali ai Imperiului Chinez.

Ru Yi mai este denumit si Sceptrul Puterii si inca din antichitate a devenit unul dintre cele mai importante simboluri chinezesti pentru tot ceea ce este legat de autoritate, conducere si putere. Acesta poate fi deseori vazut pe biroul persoanelor ce au o pozitie puternica intr-o organizatie.

Sceptrul puterii este cunoscut si ca fiind purtat de Luk, unul dintre cei trei intelepti( Fuk Luk Sau). Luk este steaua ce reprezinta abundenta si avere, si prin puterea cu care este inzestrat de catre Ru Yi devine conducatorul celor trei intelepti.

Adesea Ru Yi este infatisat langa un liliac. Numele Chinezesc al acestui liliac este Pien Fu si simbolizeaza Sanatatea si Longevitatea. Se considera ca aduce noroc si sporeste calitatile Ru Yi.

Potrivit culturii orientale, Ru Yi isi ajuta proprietarul sa avanseze in cariera si sa isi atinga obiectivele aducand acestuia mai multa putere.

In mod ideal, se poate purta ca si un pandantiv ori breloc sau amuleta, pentru a permite proprietarului sa aiba autoritatea si sefia de care are nevoie in orice moment sau la sedintele cu angajatii.

Alta modalitate de a utiliza acest remediu Feng Shui este de a-l amplasa pe birou, la vedere, loc in care va va fi de ajutor cand lucrati.

Ori de cate ori autoritatea si conducerea sunt foarte importante in profesia dumneavoastra, este necesar sa detineti un Ru Yi.