Busola

Busola
Produse pe pagină:
Sortare după:

Busola metalica

Busola este un  instrument ce nu trebuie sa lipseasca niciunui practicant Feng Shui. Toate s..

52,80Lei

Busola feng shui

 Aceasta este o busola foarte buna pentru a fi purtata oriunde si este utila pentru toti cei..

14,40Lei

Busola feng shui argintie mica

 Orice practicant de Feng Shui trebuie sa detina o Busola pentru a-si determina zonele faste..

10,80Lei

 

Busola este un  instrument ce nu trebuie sa lipseasca niciunui practicant Feng Shui. Toate scolile Feng Shui (Scoala Stelei Zburatoare, Scoala celor 9 Stele, Scoala Busolei) au nevoie de o busola pentru a sti cu acuratete directiile cardinale. Aceasta busola este potrivita si suficienta pentru a fi folosita cu succes. Calitatea acului este excelenta, carcasa este robusta si asigura citirea cu exactitate de fiecare data.

Aceasta busola este perfecta pentru a fi purtata intotdeauna asupra dumneavoastra deoarece nu este foarte mare si va puteti stabili directiile faste sau nefaste cand sunteti in afara casei, la locul de munca sau la orice intalnire importanta.

 

Busola feng shui Lo Pan este formata din inele concentrice  dispuse in jurul acului magnetic.

O busola Lo Pan poate avea peste patruzeci de inele de informatii.

Lo inseamna Totul si Pan inseamna Bol, acest lucru poate fi interpretat ca busola Lo Pan fiind un container, sau mai exact, un instrument cu care poti accede la misrerele universului.

De obicei, baza patrata a busolei este de culoare rosie, deoarece, in mod traditional, culoarea rosie este aducatoare de noroc in cultura chineza. Rosu, de asemenea, este o culoare puternica de protectie si ajuta la pastrarea energiilor negative departe de busola.

In antichitate, Busola Feng Shui a fost facuta din oase de tigru si era pictata manual. Astazi puteti cumpara mai multe variante de busole, de la cele mai simple ce indica cele 4 zone cardinale pana la cele mai complexe busole Lo Pan.