Fuk Luk Sau - Cei Trei Intelepti

Fuk Luk Sau - Cei Trei Intelepti
Produse pe pagină:
Sortare după:

Fuk Luk Sau model mic

 Cei Trei Intelepti nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Ei aduc intelepciune, sanatate..

32,80Lei

Cei Trei Nemuritori Norocosi, cunoscuti sub denumirea de Trei Zei Stelari sau Trei Oameni Intelepti sunt foarte populari in cultura chineza si pot fi gasiti in majoritatea caselor din Asia.

Folclorul chinez spune ca Cei Trei Nemuritori au fost odata Inalti Oficiali ai Zeilor. Ei ofera tot ceea ce poseda: prosperitate, longevitate si o viata fericita. Toti trei sunt considerati Zeitati.

Fuk Luk Sau , Cei Trei Nemuritori Norocosi au fost odata Stele Ceresti si de aceea mai sunt denumiti cateodata si Cei Trei Zei. Numele lor sunt pronuntate, de asemenea si Fu Lu Shou sau Fu Shou Lou.

Numele lui Luk vine de la Salariul Oficialilor. El poate fi considerat functionar public, functie ce a fost foarte bine vazuta in China Antica. Luk este intotdeauna amplasat in centrul Celor Trei Nemuritori si de obicei poarta un Ru Yi, o pepita sau un lingou de aur pentru a simboliza puterea, bogatia si autoritatea.

Fuk tradus inseamna averi bune, binecuvantare si fericire. El aduce prosperitatea in toate casele in care este amplasat. Se spune ca daca te duci la Fuk in cea de-a douazecea zi din luna a saptea a anului si ii ceri ceva, acesta iti va indeplini dorinta cat mai rapid.

De obicei poarta o manta rosie. Fuk este amplasat la dreapta lui Fuk si este inconjurat de copii sau poate cara un copil. Imaginea lui este deseori folosita pentru a impodobi usile si este infatisat cu susul in jos. Acest lucru este realizat pentru a aduce noroc in casa.

Sau este considerat a fi Zeul sanatatii si a longevitatii. El este plasat in partea stanga a lui Luk.

Intotdeauna Sau are barba si parul alb. El deseori cara o piersica si un Wu Lou, simbol al sanatatii. De asemenea,cateodata Sau duce un toiag in loc de piersici iar acest toiag simbolizeaza longevitatea.


Cum trebuie amplasati Cei Trei Nemuritori in Feng Shui

Fuk Luk Sau, Cei Trei Nemuritori ar trebui plasati in camera de zi, sufragerie sau living. Trebuiesc pusi pe o masa mai inalta, pe un raft sau intr-o biblioteca, la nivelul ochilor si va aduce armonie si unitate in familie si noroc tuturor ocupantilor locuintei.

Cei trei Nemuritori pot fi amplasati si la biroul dar intotdeauna in spatele dumneavoastra pe o polita, raft sau biblioteca.

Puteti amplasa Fuk Luk Sau langa casa de marcat, in cazul in care detineti o afacere, si acestia va vor aduce noroc bun in afaceri.

NU trebuie amplasati niciodata in bucatarie, baie sau dormitor.