Rinocer Feng Shui

Rinocer Feng Shui
Produse pe pagină:
Sortare după:

Elefant si rinocer albastru cu 2 coarne pe suport

Aceasta este o statueta cu un elefant si un rinocer albastru, ce stau pe un suport. Elefantul..

62,80Lei

Rinocer albastru

 Rinocerul este un animal puternic, mare, temator si ambitios. Considerat unul dintre cele..

29,52Lei 16,00Lei

 

Printre cele mai vechi animale, Rinocerii, ca si specie, au avut capacitatea de a supravietui milioane de ani si de a se apara de predatori.

Dimensiunea lor impresionanta, aspectul primitiv, pielea tare si rezistenta si cornul potiztionat strategic, sunt elemente suficiente de aparare ce fac atacatorii sa se gandeasca de doua ori inainte de a actiona. Nu este de mirare ca aceasta creatarura puternica si rezistenta a devenit un puternic simbol pentru protectie impotriva jafului, accidentelor, uneltirile de la birou, injunghierea prin spate de dusmanbi, precum si de a contracara  violenta stea 7. Rinocerii sunt vazuti de asemenea de clasici ca un simbol al virilitatii si vigoarii, folositi pentru a tine la distanta raul si problemele.

Rinocerul Albastru cu corn dublu sunt un simbol puternic feng shui de pentru protectie. Acestia sunt de obicei facuti cu mare atentie din rasina albastra.

Renumit pentru capacitatea sa de protectie in fneg shui, acest animal robus este descris ca fiind calm dar ferm si mereu gata sa intre in actiune la cel mai mic semn de pericol. Unii Rinoceri Feng Shui sunt impodobiti cu perle sau cristale si sunt simboluri de bun augur ce servesc la atragerea prosperitatii, aromoniei si norocului.

Culoarea albastra a Rinocerului Feng Shui este un element de Apa si ajuta la slabirea energiei de metal a stelei violente 7.

 

Astfel, aceste elemente fac din Rincerul Feng Shui un puternic simbol ce ajuta la contracararea stelei violente 7 ce este o stea de temut care aduce accidente mortale, furturi sau barbati ori femei ce doresc sa va insele.

In timp ce este cautat pentru rolul sau protector, Rinocerul feng shui va poate recompensa cu alte calitati pozitive cum ar fi: rezistenta, longevitatea, armonia, autoritatea, norocul si succesul.

Desi puternic pe cont propriu, rinocerii sunt adesea asociati cu elefantul feng sui si astfel formeaza o pereche formidabila ce aduce protectia.

Asigurati-va ca amplasati Rinocerul cu corn dublu acasa sau la birou intr-un loc vizibil pentru  a putea beneficia de proprietatile sale. Puteti alege sa amplasati doua statuete intr-o parte si alta a usii principale sau asezati-le intr-o pozitie ridicata din sectorul afectat.

Rinocerii feng shui sunt cadouri excelente pentru birou si vor fi foarte apreciate de catre cei care le primesc.