Broasca Testoasa

Broasca Testoasa
Produse pe pagină:
Sortare după:

Amuleta cu broasca testoasa si monede

Aceasta este o amuleta feng shui cu broasca testoasa si monede. Broasca Testoasa este unul dint..

5,88Lei

Broasca testoasa cu pui

  Broasca Feng Shui aduce Chi bun in casa dumneavoastra. Sunt patru creaturi celeste: T..

10,80Lei

Broasca testoasa pe monede si pepite

 Broasca Testoasa este unul dintre cele patru animale mistice, alaturi de Dragon, Tigru si P..

7,20Lei

Broasca Testoasa este unul dintre cele patru animale mistice, alaturi de Dragon, Tigru si Phoenix, ea reprezinta un simbol de longevitate si viata lunga si sanatoasa. 

Cele patru animanle celeste sunt considerate sacre si sunt gasite in Feng Shui inca de la inceputurile acestuia. 
 
O legenda veche spune ca imparatul chiez Yu Huang inota in marele Rau Galben. 
 
La un moment dat, in timp ce inota, imparatul a vazut la picioarele lui o Broasca Testoasa. Imparatul Yu a stiut imediat ca este aceeasi Broasca Testoasa pe care o vedea in fiecare noapte pe cer si era formata din stele. 
 
Imparatul a observat modelul special de pe spatele Testoasei si atunci a inteles ca este Testoasa Divina. 
 
O alta versiune a legendei spune ca Raul Galben a provocat inundatii iar cei afectati au facut sacrificii pentru a calma furia raului. 
 
De fiecare data cand un sacrificiu era facut, o Broasca Testoasa iesea din rau si mergea pe malul raului in jurul sacrificiului dar raul nu se retragea. Imparatul Fu Xi a observat modelul ciudat de pe spatele Broastei Testoase si si-a dat seama ca este un model format din trei coloane si trei randuri cu puncte in centrul patratelor. Suma numerelor punctelor pe fiecare rand era 15. Imparatul a realizat ca este numarul de ofrande ce treuie adus raului pentru a se potoli si a se retrage in matca. 
 
Acest patrat de 3x3 casute se numeste Lo Shu Square si este o emblema importanta a Feng Shui. 
 
Bagua, se pare, ca a evoluat din Patratul Lo Shu. 
 
In mitologia chineza se spune ca Cocorul poate trai pana la o mie de ani doar band apa dar Broasca Testoasa poate trai de trei ori mai mult. Aceasta istorisire face din Broasca Feng Shui un important simbol de longevitate si este dorita de toti cei care doresc sa traiasca o viata lunga si lipsita de griji. 
 
 
Cum putem amplasa Broasca Feng Shui: 
 
-Pentru a avea noroc bun, sanatate si o viata lunga pentru toti membrii familiei, amplasati Broasca Testoasa Feng Shui in sectorul de Est al casei dumneavoastra; 
 
-Daca doriti sa fiti protejat impotriva pericolelor ce ar putea veni din afara locuintei, sa preveniti accidentele si bolile, puneti o Broasca Testoasa la intrarea principala cu fata indreptata inspre usa. 
 
-Daca suferiti de anxietate sau nu va dau pace insomniile, puneti o Broasca Testasa Feng Shui in partea de sus a patului. Totodata aceasta pozitionare va ajuta copii ce se tem sa doarma singuri in dormitor. 
Broasca Testoasa va veghea asupra somnului dumneavoastra si va reprima energiile negative si cosmarurile; 
 
-Daca doriti noroc profesional si o cariera infloritoare, amplasati Broasca Testoasa in sectorul de Nord al casei sau la biroul dumneavoastra. 
 
-La birou puteti pune o Broasca Testoasa in spatele zonei unde va desfasurati activitatea si va va proteja impotriva tradarilor colegilor si in acelasi timp va va da autoritate si va va asigura o promovare rapida; 
 
-Daca doriti sa aveti urmasi, puneti o Broasca Testoasa in sectorul de Vest - acesta este sectorul descendentilor; 
 
-Daca aveti un acvariu in casa sau la birou, puteti pune o statueta ce infatiseaza Broasca Testoasa in interiorul acvariului deoarece acesta este mediul ei natural si va ajuta pe toti cei care stau in apropierea acvariului. (Trebuie sa verificati daca materialul din care este confectionat statueta este rezistent la apa si inainte sa o introduceti in acvariu, aceasta trebuie spalata bine si uscata la soare.)