Elefant Feng Shui

Elefant Feng Shui
Produse pe pagină:
Sortare după:

Elefant Feng Shui pe Pepite si Monede

Elefant Feng Shui pe Pepite si Monede - Acest remediu feng shui infatiseaza un elefant mandru, cu tr..

31,80Lei

Elefantul Victorios cu Razboinic, remediu Feng Shui 2017

Elefantul Victorios cu Razboinic, remediu Feng Shui 2017- Pentru a mentine victoria si norocul, pe t..

118,80Lei

Elefant cu Raioasa in spate

Va prezentam un remediu foarte bun pentru fertilitate, bunastare, noroc, succes si intelepciune. ..

62,80Lei

Elefant si rinocer albastru cu 2 coarne pe suport

Aceasta este o statueta cu un elefant si un rinocer albastru, ce stau pe un suport. Elefantul..

62,80Lei

Elefantul este considerat a fi un animal extrem de moral. Oamenii cred de asemenea ca elefantul cunoaste sensul de recunostinta deoarece legenda spune ca un om care a vindecat ranile unui elefant a fost recompensat de acesta cu fildesul sau cand omul a fost bolnav la randul lui.

Se spune ca Buddha a fost conceput intr-o noapte cu luna plina in luna Iulie. In acea noapte, mama lui, Maya, a visat ca un elefant alb ce avea o frunza de lotus pe trompa a venit si a intrat in pantecele ei prin partea dreapta a coastelor. Inca de atunci elefantii au fost intotdeauna considerati a fi un simbol de fertilitate si conceptie.

Elefantul este unul dintre cele mai pretioase animale ale Budismului si se spune ca este una din cele sapte comori. Se crede ca lumea este asezata pe spatele unui elefant.

In general elefantul este un important simbol Feng Shui. El se plimba in liniste cu picioarele masive si intruchipeaza vitalitatea, logevitatea, devotamentul, puterea si intelepciunea. De asemenea Elefantul mai simbolizeaza si succesul. In cazul in care este provocat, Elefantul nu va ezita sa arate cine este mai puternic.

Elefantii pot fi afisati in perechi de cate noua, opt, doi sau chiar cate un singur elefant frumos si puternic.

Trompa elefantului este incarcata de simbolistica. Este folosita intr-o varietate de utilizari - de la consumul de alimente, culesul lor pana la salutul prietenilor si alungarea inamicilor. In majoritatea cazurilor, Elefantul Feng Shui este intruchipat cu trompa in sus, acest lucru simbolizand norocul bun.

Daca Elefantii sunt folositi ca un simbol de prietenie si iubire, atunci sunt preferati cei cu trompe impreunate.

Elefantii pot fi folositi pentru a beneficia de: fertilitate, protectie, succes, intelepciune sau cunoastere. In continuare vom detalia cum puteti utiliza elefantii pentru a va putea ajuta:

Elefantul ca remediu Feng Shui pentru FERTILITATE:

Una dintre cele mai populare utilizari a Elefantilor Feng Shui este pentru fertilitate. Atunci cand utilizati Elefantul pentru acest scop, alegeti pe cei cu Troma in Jos deoarece se spune ca stand cu trompa in jos, acesta acumuleaza si inmagazineaza energie. Un Elefant cu Trompa in Jos va impinge diverse obstacole, deci este logic ca aceasta imagine ar putea fi folosita pentru un cuplu care este in cautarea unui leac pentru fertilitate. Amplasati Elefanti in Nord-Vest si va vor acorda noroc patriarhal. Daca doriti sa ramaneti gravida, se crede ca prezenta elefantilor in dormitor, in partea de Vest, va spori sansele de a ramane insarcinata. Mangaiati trompa Elefantului in fiecare seara si acesta va va aduce feritlitate si noroc de copii.


Elefantul ca simbol Feng Shui al PROTECTIEI:
Datorita rezistentii sale si a a puterii fizice, elefantul simbolizeaza puterea si stabilitatea. Adesea se pot observa o pereche de elefanti la intrarile cladirilor asiatice, templelor sau a birourilor.

Spre deosebire de Cainii Fu (un remediu foarte popular penru protectie), elefantii dau un sentiment de respect si umanitate, dar nu le scade puterea si rezistenta. Pentru a putea folosi intreaga lor protectie, puteti amplasa un cuplu de elefanti la intrarea principala de o parte si de alta a usii(stanga-dreapta). Daca ii amplasati in casa, ii puneti cu fata inspre casa, si daca sunt amplasati in exterior, trebuie sa stea cu fata inspre exterior. Astfel beneficiati de puterile lor protective.


Elefantul ca remediu Feng Shui pentru SUCCES.

Elefantii sunt considerati ca un simbol de noroc din mai multe motive, cele mai multe provenind din folclorul vechi precum si din religia si mitologia indiana. Pentru a putea fi folositi ca un remediu pentru succes este necesar ca intotdeauna Elefantii sa aiba trompa ridicata, deoarece permite energiei norocoase sa fie dispersata in intreaga casa sau la birou. Elefantul auriu este simbolul pentru norocul familiei, de comunicare in cadrul familiei, putere, judecata, noroc de longevitate si prosperitate in general.
Daca sunteti om de afaceri, amplasati un elefant sau o pereche de elefanti cu trompa in sus pe biroul dumneavoastra, cu fata indreptata inspre exterior.


Elefantul ca remediu Feng Shui pentru INTELEPCIUNE SI CUNOASTERE.
Elefantul este unul dintre animalele sacre in budism precum si in mitologia indiana. Acest simbol poate fi amplasat pe masa de studiu al copilului dumneavoastra, precum si in camera de zi pentru a activa energia de studiu si curiozitate. Elefantii emit bunantate si rezistenta si nu exista casa ce nu poate beneficia de puterile miraculoase ale elefantilor si de energia minunata ce o emit.