Lotus Feng Shui

Lotus Feng Shui
Produse pe pagină:
Sortare după:

Floare de lotus de cristal

Aceasta este o floare de lotus din cristal, foarte frumoasa, incolora.  Lotusul este un ..

39,00Lei

Floare de lotus de cristal 1

 Floarea de lotus este un excelent remediu feng shui pentru dragoste si relatii, pentru puri..

39,00Lei

Floare de lotus de cristal, albastra

Aceasta este o floare de lotus ce aduce noroc in dragoste, revitalizeaza casatoriile, alunga cert..

39,00Lei

Floare de lotus de cristal, mov

Lotusul, cunoscut de chinezi drept "Lian Hua" este o icoana a puritatii sufletesti, pacii si armonie..

39,00Lei

Floare de lotus de cristal, roz

Va prezentem un remediu feng shui excelent pentru dragoste si relatii - Floare de lotus. &nbs..

39,00Lei

Floare de lotus de cristal, verde

 Floarea de lotus va va ajuta sa treceti obstacolele ce va ies in cale, va transforma ghinio..

39,00Lei

Floare de lotus din praf de jad cu zeul Shiva

Floare de lotus din praf de jad cu zeul Shiva, simbolizand renasterea sau cresterea in rang, fiin..

66,00Lei

Lotusul, cunoscut de chinezi drept "Lian Hua" este o icoana a puritatii sufletesti, pacii si armoniei. Conform expertilor feng shui, se spune ca aceasta floare inlocuieste energia chi negativa cu energie pozitiva si limpezeste mintea si aduce claritate pentru a atinge iluminarea. In folclorul chinez exista mai multe simboluri ce au alaturi o floare de Lotus. In religia taoista, Ho Hsien Ku (unul dintre cei Opt Nemuritori - simbolul casatoriei si dragostei) poarta o floare de lotus cu el. Deoarece Lotusul creste in apa si Floarea de Lotus isi face cale prin noroi pentru a inflori, aceasta este reprezentarea pericolelor ce vor veni si vor fi trecute cu succes.

De asemenea, frunzele acestei flori protejeaza pestii (care sunt simbol ai abundentei), iar Lotusul va proteja averile dumneavoastra. In Budism, Floarea de Lotus este foarte respectata deoarece se spune ca aceasta reprezinta patru virtuti esentiale, care sunt: Farmecul, blandetea, aroma si puritatea. Se crede ca inainte ca Buddha sa se nasca, mama acestuia avea in minte imaginea unui elefant alb pur ce ii dadea un Lotus. Este motivul pentru care, atunci cand Buddha s-a nascut, Lotusul a aparut in zece directii de fiecare data cand el a urcat una din cele sapte trepte ale iluminarii. Acesta este si motivul pentru care Lotusul este cunoscut si ca "Floarea Cerului".

In feng shui, Lotusul de cristal este un element foarte util ce emite energie pozitiva si reimprospateaza angajamentele familiale.

Deoarece Cristalul reprezinta elementul Pamant, el este simbolul binecuvantarii Mamei-Pamant. El va curata mediul inconjurator, oferind membrilor familiei o mentalitate calma si le va permite sa atinga aspiratiile in viata.

Energia Floarei de Lotus trebuie activata din cand in cand, plasand aceasta floare de cristal pe o masa transparenta cu lumini sub ea. Aceasta simbolizeaza Elementul Foc reenergizand Elementul Pamant, reprezentat de cristal.


Iata cateva sfaturi pentru a valorifica puterea Floarei de Lotus:

-pentru cei care doresc sa atraga o noua dragoste sau sa revitalizeze iubirea sau casatoria actuala, este ideal sa plaseze acest remediu pentru dragoste in sectorul de sud-vest al livingului, holului sau dormitorului principal. Daca este amplasat pe o suprafata ce se roteste, acesta va raspandi dragoste in jurul lui. Aceasta amplasare va tine partenerul/a loial/a si simbolizeaza dragostea ce dainuieste toata viata;

-daca amplasati pe pervaz acest remediu norocos, va atrage razele de soare si va difuza un minunat curcubeu. Aceasta amplasare se spune ca purifica energia Yang, curata zona si va atrage mult noroc;

-daca amplasati intr-o zona a casei unde frecvent izbucnesc conflicte intre membrii familiei, acesteia se vor calma, furia si frustrarile se vor preschimba in chi pozitiv si fericire;

-pentru a va creste norocul de bogatie pentru dumneavoastra si intreaga familie, amplasati floarea de lotus in living sau in sufragerie. In plus, va emite o aura de perseverenta si determinare in toate sarcinile pe care le aveti.

-cand o Floare de Lotus este amplasata in dormitor sau camera de zi, va preveni toate certurile si tensiunile din interiorul familiei cu ajutorul vibratiilor ei unificatoare. Aceasta va imbunatati legaturile familiale prin inlocuirea maniei si a resentimentelor cu calmul si dragostea.