Glob Feng Shui

Glob Feng Shui
Produse pe pagină:
Sortare după:

Glob pamantesc din cristal

Acesta este un glob feng shui din cristal cu stativ argintiu.   Globul pamantesc se roteste ..

45,00Lei

Globul, un simbol evident al planetei noastre este un remediu pentru noroc folosit pe scara larga in domeniile educatiei, academice si de afaceri.

Globul este un energizant ideal pentru cunoastere, ajutand la asimilarea informatiiler. Acesta este un motiv pentru care, de multe ori, Globul este vazut pe birou la avocati, politicieni, oameni de afaceri si profesori.

Globul de cristal este o reprezentare a unei retele sociale in crestere, sporeste inteligenta si ajuta la netezirea relatiilor.

Oamenii de afaceri folosesc Globul ca remediu feng shui pentru a-si extinde afacerile la un nivel global si isi creeaza logo-uri cu globuri pamantesti.

Globul creste puterea de noroc de mentori, aducand in acelasi timp faima, avere si incredere in sine.

Cand se foloseste un Glob de cristal, cel mai bun loc pentru a fi amplasat este coltul Nord- Est (elementul Pamant) dintr-o camera.


Iata cateva sfaturi cu privire la amplasarea Globului de cristal pentru a aduce cele mai bune beneficii:

-Amplasarea Globului Feng Shui in coltul Nord-Vest va va permite sa escaladati in cariera si sa intalniti oameni influeni ce or sa va sprijine, dea sfaturi si or sa va ajute;

-Amplasat in Nord-Vest va va da si noroc literar si afaceri infloritoare;

-daca plasati in sectorul Nord-Est de la birou sau din zona de lucru si lucrati in domeniului comunicatelor de presa, a comunicatiilor, sunteti scriitor sau profesor, trebuie sa invartiti zilnic globul. Acesta va imbunatati imaginatia si va va creste reputatia.

-pentru oamenii de afaceri, Globul de Cristal va ajuta la crearea unei retele de clienti globale de succes si va aduce venituri monetare;

-daca sunteti student si cautati norocul de educatie sau rezultate bune la examenere, afisati Globul Feng shui in coltul Nord-Est al camerei de studiu pe biroul de lucru in dormitor.